Nanopinnoitettu kylpyhuoneen pesutila

Kylpyhuoneen nanopinnoitus on loistava tapa ylläpitää kylpyhuoneen raikkautta ja viihtyvyyttä. Nanopinnoitus antaa laatoille ja laattasaumoille kestävän likaa hylkivän suojan. Nanopinnoitus helpottaa myös kylpyhuoneen puhtaanapitoa merkittävästi. Siivoamiseen käytetty aika vähenee merkittävästi. Puhdistukseen ei tarvitse enää käyttää ympäristöä rasittavia kemikaaleja eikä pesuaineita, usein riittää lämmin vesi sekä pehmeä siivousväline.

kylpyhuoneen wc-tila ennen ja jälkeen nanopinnoituksen

Vasemmalla ennen Hohdepinnoitusta, oikealla käsittelyn jälkeen.

Meillä Suomessa nanopinnoitus on suhteellisen uusi asia vaikka muualla maailmassa sitä on käytetty jo vuosia koteihin sekä julkisiin tiloihin. Kylpyhuoneen nanopinnoitus soveltuu uusille sekä vanhemmillekin kylpyhuoneille. Vanhemmastakin kylpyhuoneesta saadaan monivaiheisella erikoispuhdistus menetelmällä lähes uudenveroinen. Tarvittaessa vanhempiin kylpyhuoneisiin vaihdetaan myös silikonisaumat uusiin, korjataan laattasaumoja ja kiinnitetään mahdollisesti irronneet laatat takaisin paikalleen. Näin tilasta saadaan teknisesti toimiva.

laatta ja laattasauma ennen ja jälkeen nanopinnoitusta

Vasemmalla ennen Hohdepinnoitusta, oikealla käsittelyn jälkeen.

Uuden kylpyhuoneen pinnoittaminen on erittäin suositeltavaa. Pinnat saavat suojan alusta asti, säilyen näin uudenveroisena huomattavasti pidempään. Merkittäviä pohjatöitä ei myöskään uuteen kylpyhuoneeseen tarvitse tehdä, jolloin kustannuksetkin ovat maltillisemmat.

Pinnoitus hylkii tehokkaasti mm. kalkkia, hometta, ruostetta, öljyt/rasvat sekä muita epäpuhtauksia joita kylpyhuoneissa usein esiintyy.

Pyydä tarjous tai jätä yhteydenottopyyntö.

Lue lisää kylpyhuoneen nanopinnoituspalvelustamme.

Kysy lisää