Laattasaumat kuluvat ajan saatossa. Usein ajatellaan että kylpyhuoneremontti on tässä tapauksessa ainoa vaihtoehto. Aina näin ei kuitenkaan ole, laattasaumat voi myös vaihtaa uusin. Näin tila saa uuden ilmeen vaatimattomilla toimenpiteillä ja maltillisilla kustannuksilla.

laattasaumojen uusiminen

Ennen kuin ryhtyy vaihtamaan laattasaumoja, tulee varmistaa että samanlaisia “vara laattoja” on jossain jemmassa. Laattasaumoja purkaessa joku laatta saattaa vaurioitua tai haljeta, joka on hyvä vaihtaa samalla uuteen laattaan. Kylpyhuoneen rakenteiden kosteudet on myös hyvä varmistaa, ettei tule tehtyä turhaa työtä.

Tarjoamme asiakkaillemme kartoituksen yhteydessä pintakosteusmittauksen veloituksetta. Laattasaumojen vaihdon yhteydessä suosittelemme myös silikonisaumojen vaihtoa ja kylpyhuoneen pinnoitusta.

Varaa maksuton kartoitus

Lue lisää kylpyhuoneen pinnoittamisesta

Kysy lisää