Siinä missä kokonaisvaltainen kylpyhuoneremontti ahmaisee kalenterista muutaman viikon, vie ehostus Hohdepinnoituksen avulla vain pari hassua päivää. Työt tehdään rakenteita purkamatta tyypillisesti kahdessa vuorokaudessa. Eikä sinun tarvitse itse tehdä juuri muuta kuin täyttää nettisivujemme yksinkertainen lomake tai pirauttaa numeroon 029 180 0333

Tästä postauksesta näet Hohde Laatta -käsittelyn etenemisen työvaihe työvaiheelta.

Kaikki alkaa yhteydenotosta

Ilmianna meille ehostusta kaipaava kylpyhuoneesi nettisivujemme lomakkeen avulla. Lomake sisältää seitsemän helppoa kysymystä yhteystiedoista laatoituksen pinta-alaan ja ikään. Sopiva pinta-ala ja ikä valitaan pudotusvalikoista. 

Laatoitettu pinta-ala lasketaan kertomalla laatoitettujen alueiden pituudet niiden leveyksillä. Tämän jälkeen kaikki pinta-alat lasketaan yhteen. 

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön meille tämän lomakkeen kautta, jolloin voimme käydä lomakkeen kohdat läpi puhelimitse:


mustahometta kylpyhuoneen saumoissa

Alkukartoitus

Yhteydenoton jälkeen otamme sinuun yhteyttä, jotta voimme sopia alkukartoituksesta. Alkukartoituksen aikana kyselemme sinulta peruskysymyksiä kylpyhuoneesta saadaksemme mahdollisimman kattavan kuvan kylpyhuoneen kunnosta ja käytöstä. Lisäksi tarkastamme silikoni- ja laattasaumojen kunnon. Silikonisaumat tulisi vaihtaa 3–5 vuoden välein ja suosittelemme niiden vaihtoa Hohdepinnoituksen yhteydessä mikäli ne ovat tätä vanhemmat. Laattasaumojen vaihtoa suosittelemme jos vanhat laattasaumat ovat vetäytyneet tai halkeilleet tai jos niissä on reilusti mustahometta. (linkki tähän)

Alkukartoituksessa suoritamme kylpyhuoneessa myös pintakosteusmittauksen, jonka avulla käymme läpi lattia- ja seinäpintoja varmistaaksemme, että kylpyhuoneessa ei ole suurta kosteusongelmaa. Vältä käymästä suihkussa kahden edeltävän tunnin aikana ennen tuloamme, sillä muutoin pintakosteusmittarimme ei näytä todellisia lukuja. 

Alkukartoituksen jälkeen meillä on selkeä käsitys kylpyhuoneen nykyisestä tilasta ja voimme räätälöidä palvelumme parhaan lopputuloksen saamiseksi. Alkukartoitus on aina asiakkaillemme veloitukseton.

Työ alkaa perusteellisesta puhdistuksesta

Alkajaisiksi teemme kylpyhuoneessa huolellisen syväpuhdistuksen ammattimaisia välineitä ja puhdistusaineita käyttäen. Saamme poistettua varsin pinttyneeltäkin tuntuneet tahrat tehokkaiden puhdistusmenetelmiemme avulla. Tämä on tärkein työvaihe, koska pinnat täytyy saada täysin puhtaiksi, jotta pinnoitteesta saadaan paras hyöty irti. 

Saumat kuntoon! 

Mikäli alkukartoituksessa on ilmennyt tarvetta saumojen vaihdolle, jatkamme puhdistuksen jälkeen niiden parissa. Ensin uusimme vanhat ja rikkinäiset laattasaumat. Tämän jälkeen vaihdamme vanhat ja huonokuntoiset silikonisaumat. Myös laattojen uudelleenkiinnitykset kuuluvat palveluihimme, mikäli kylpyhuone on alle 10 vuotta vanha.

Hohdepinnoitus ylläpitää saavutettua puhtaustasoa

Kun kylpyhuone on huolellisesti huollettu ja puhdistettu, sen ulkonäkö ei enää muutu. Puhdistus- ja huoltotöitä seuraa koko käsittelyn tärkein ja viimeinen vaihe: Hohdepinnoitus. Pinnoitamme laattapinnat nanoteknologisia suojausmenetelmiä käyttäen.

Käsittely ei tee kalvoa pinnan päälle, eikä se muuta pinnan ulkonäköä millään tavalla. Pinnasta ei siis tule esimerkiksi liukkaampi tai kiiltävämpi. Hohdepinnoituksen avulla pystymme ikään kuin säilömään saavutetun puhtaustason niin, että sitä on helppo ylläpitää kevyellä perussiivouksella. Hengittävyyskään ei käsittelyn myötä muutu, vaan pinnoite säilyttää pintamateriaalin hengittävyyen ennallaan. Hohdepinnoite muuttuu osaksi pintamateriaalia muuttaen pinnan ominaisuuksia halutunlaisiksi: likaa hylkiviksi, osittain antibakteerisiksi ja nopeammin kuivuvaksi.

Tämän jälkeen kaikki on valmista ja kylpyhuone pysyy hygieenisenä pelkällä vesipesulla useiden vuosien ajan. Hohdepinnoitus kestää yli 30 000 pyyhintä kertaa. Annamme lopputulokselle viiden vuoden takuun.

Mikäli haluat hohtavan ja vaivattomasti puhtaana pysyvän kylpyhuoneen, ota yhteyttä täyttämällä lomake tai soittelemalla numeroon 029 180 0333. Tämän jälkeen me tulemme hoitamaan kaikki loput kohdat, eikä sinun tarvitse kuin keskittyä nauttimaan hohtavan puhtaasta kylpyhuoneesta seuraavien vuosien ajan!