fbpx
Hohde-kivi, nanopinnoittettu kivipinta

Nanoteknologia on vakiintunut tieteen- ja tekniikan ala, joka tutkii, kehittää ja tuotteistaa materiaaleja ja menetelmiä varsin arkistenkin ongelmien ratkaisemiseksi hyödyntämällä nanometrin mittakaavassa (10 -9 m) olevia materiaaleja ja rakenteita.

Nanoteknologia on onnistunut avaamaan uusia näkökulmia ja -aloja jo läpikotaisestikin tunnettujen materiaalien kehittämisessä. Nanoteknologiaa hyödyntäen perinteisille kodin pintamateriaaleille on kehitelty lukuisia käytännön sovelluksia ja pinnoitteita, joilla kodin pinnat saavat aivan uusia, ehkä hämmästyttäviltäkin vaikuttavia ominaisuuksia.

Hohdepinnoituksen vaikutus vedelle ja öljylle

Tietyt, muuttumattomaksi hyväksytyt asiat, kuten kodin pintojen kuluminen, tahraantuminen ja asteittain heikkenevä hygieniataso ovat saaneet nanoteknologiasta vahvan ja pysyvän haastajan. Nanoteknologiaa hyödyntävät pinnoitteet näet vähentävät puhtaanapitoon ja huoltoon käytettävää aikaa niin merkittävästi – jopa 90 % vähemmän aikaa – että arjen rutiinit menevät ”ylimääräiseksi jääneen” ajan vuoksi uusiksi. Lisäksi puhdistuskemikaalien tarve katoaa käytännössä katsoen kokonaan.

Suomessakin ajankohtaiseksi nouseva kysymys on, miten kodin pintojajatkossa on järkevintä pitää puhtaana ja huoltaa. Tähän Hohdepinnoitus® tarjoaa nykyaikaiset nanoteknologiaa hyödyntävän ratkaisunsa.

Lue lisää Hohdepinnoituksen palveluista

Kysy lisää