Hohde-Design

Den bästa lösningen för våra kunders individuella behov

Vi ser att våra tjänster är uppdaterade genom att kontiunerligt övervaka nanoteknikrelaterad forskning och testa olika beläggningslösningar själva. Vi vill alltid hitta de mest hållbara, säkra och ekonomiska lösningarna för kundens speciella behov. Vi vill också utveckla våra lösningar i samarbete med våra kunder. Skydd mot omväxlande väder och smutsfläckar på träytor Under 2019 har vi letat efter de bästa lösningarna för att skydda olika träytor från omväxlande väder, smutsfläckar, mekaniskt nötning och till och med graffiti. Vi vill undersöka hur nanoteknologi kan betydligt och kostnadseffektivt förlänga livslägden på trämaterial. Vi har letat efter lösningar genom att öka antalet användningar eller mångsidiga användningssätt på materialet. Vi har letat efter svar tillsammans med Solar Simulator Oy genom att testa hur väl olika beläggningslösningar tål mekaniskt slitage, UV-strålning, värme och frost. Vi har kunnat komplettera våra laboratorieresultat med våra egna experiment. Vi har jämfort funktionaliteten hos nanobeläggningslösningar när provbitar utsätts för vattenlöslig målarfärg, uretansplatter och våt betong. Resultaten från våra experiment och laboratiorestudier har visat sig vara bättre än de nuvarande lösningarna, därför har vi börjat pilotfasen för beläggningslösningar på trämaterial. Vårt mål är att ge våra kunder den enklaste och mest ekologiska lösningen på marknaden för att säkerställa användarkomforten och fölänga livslängden på parkettgolv, utomhusterasser, stugbryggor, bastun och andra träytor. Vi fortsätter ständigt forskning och utvecklings arbetet.

Innovativ och säker  nanoteknologi

Med nanoteknologiska tillämpningar avses behandlingar som används för att anpassa egenskaperna hos existerande ytmaterial: till exempel vattenavvisande och antibakteriell men ändå andningsbar. Hohdepinnoitus använder alltid produkter som uppfyller ISO-standarderna hos auditerade tillverkare, som tillsammans med nyckelfärdiga tjänster garanterar ett högkvalitativt och enligt EU-kommissionens vetenskapliga kommitté (SCENIHR) ett hälso- och miljöriskfritt slutresultat.

Vill du skydda din ytor? Kontakta oss!

Lämna oss din kontaktinformation och berätta lite mer om de artiklar du vill belägga. Vi är i kontakt med dig!

Kontakta oss

  • Vi lagrar din information så att vi kan erbjuda den tjänst du begär och få kontaks med dig. Läs mer om hur vi hanterar din information i vår data säkerhetsredovisning
Business Finland
Valtioneuvoston kanslia
Solar Simulator
Motiva

Galleri

Artiklar