Mysiga och lättskötta lokaler med nanobeläggning

Vi håller på som bäst utveckla “Cleanliness as a Service” dvs “Renhet som Tjänster” -konceptet med hjälp av Business Finland, där vi vill erbjuda en enkel och kostnadseffektiv lösning till rena lokaler med ett enkelt kontrakt.

Affärslokaler är ofta i hårt bruk, så det finns många utmaningar med rengörningen. Vi vill erbjuda företagen de bästa lösningarna till utmaningar i rengöringen. Med hjälp av nanobeläggning skyddar företagen sina lokaler på ett hållbart och kostnadseffektivt sätt. Nanobeläggningen minskar tiden och kostnaderna som användas för rengöring.

Våra lösningar erbjuder företagen:

  • Bättre renhetsnivå
  • Besparningar i rengörings- och underhållskostnader
  • Effektivare rengöring
  • Stöd till städspersonalens färdigheter
  • Förlänger livslängden på ytor

Företag kan tillämpa nanobeläggning för: företags bastuavdelningar, gym, idrottshallar och andra sanitära och kaklade utrymmen i företagen.

Vår tjänster är en investering med många långsiktiga fördelar. Fördelarna med renhet är omedelbara, ekonomiska besparingar på cirka 12 månader och avkastning på investeringar inom 2-3 år.

Vi söker nu företagspiloter som en del av vårt projekt. Kontakta oss om du blev intresserad och vill ha en lösning till även de mest utmanande utmaningarna för rengöring.

Kontakta

[/section]