Hohde Kaarina Oy:n työntekijöitä seisomassa yrityksen toimipisteen edessä

Kuunneltuamme kärsivällisesti ja herkällä korvalla kuluttajien kertomuksia lukuisista kodin puhtaanapitoon ja huoltoon liittyvistä murheista ja ongelmista, oivalsimme, että maassamme on mittavaa kysyntää räätälöidyille puhtaanapitopalveluille.

Perehdyttyämme mahdollisiin ratkaisuihin internetin avulla sekä yliopistoyhteyksiämme hyödyntäen, meille selvisi, että pyörää ei tässäkään tapauksessa tarvitse keksiä uudestaan. Maailmalla on rutkasti tutkimustietoa sekä käytännön kokemusta varsin toimivista, nanoteknologiaa hyödyntävistä puhtaanpitoratkaisuista, joilla pystytään voittamaan valtaosa puhtaanapidon haasteista, vähentämään siivoukseen käytetty aika ja raha murto-osaan nykyisestä sekä siirtämään tarpeettomat ja hintavat pintaremontit tuonnemmaksi. Useissa maissa nanoteknologian mahdollisuudet puhtaanapitoon liittyvien ongelmien ratkaisemiseksi on varsin perusteellisesti ymmärretty. Meidän missioksemme tarkentui parhaiden käytänteiden löytäminen ja muokkaaminen suomalaiskoteihin sopivaksi.

Vaikka nanoteknologiaa ei parhaalla tahdollakaan voi enää tänä päivänä kutsua uudeksi teknologia-alueeksi, ovat sen sovellusalat erityisesti viime vuosina laajentuneet räjähdysmäisesti kautta maailman. Nopean kasvun vuoksi sovellusten käyttöturvallisuuteen on kiinnitettävä yhä tarkemmin huomiota. Euroopan Komissio onkin asettanut erityisen tiedekomitean seuraamaan ja arvioimaan nopeasti laajenevien teknologioiden käyttöturvallisuutta. Komitean raportista voi lukea, miten nanoteknologisten sovellusten kiistattomat hyödyt saadaan parhaiten käyttöön ”avaimet käteen” –palveluna, koska silloin käyttöturvallisuus voidaan taata yhtä lailla loppukäyttäjille kuin materiaalien valmistukseen tai käsittelyyn osallistuvillekin. Erilaiset ”tee-se-itse” ratkaisut eivät siten ole kovinkaan viisas tapa ottaa käyttöön nanoteknologisia sovelluksia, koska siinä vaarantuu paitsi teknologian kiistattomat hyödyt myös käyttöturvallisuus.

Olemme paketoineet kodin moninaiset tarpeet kolmeen palvelulinjaan siten, että Hohde-laatta kattaa erityisesti kylpyhuoneen ja keittiön puhtaanapitohaasteiden voittamiseen tähtäävät ratkaisut. Hohde-kivi kattaa erityisesti eteisen, keittiön ja kodinhoitohuoneen kivi- klinkkeri tai laattalattioiden suojausratkaisut kulumista ja tahraantumista vastaan. Hohde-kivi pitää sisällään myös ulkoterassien kiveysten suojausratkaisut sammaloitumista, rapautumista ja tahraantumista vastaan. Hohde-design keskittyy kodin erityiskohteiden kuten ikkunoiden, saunan lauteiden ja oven kahvojen ominaisuuksien säilyttämiseen tai muokkaamiseen asiakkaan haluamalla tavalla (esimerkiksi antibakteeriset ovenkahvat)

Avaimet käteen palvelumme on asiakkaalle ennen muuta investointi teknologiaan, joka auttaa säilyttämään kodin arvon korkeana sekä hygieniatason miellyttävänä ilman, että asiakkaan itse tarvitsisi enää asian eteen ponnistella.

”Palveluidemme painopiste on tiukasti fokusoitu, mutta kehitteillä on jo uusia palvelukonsepteja, joita myös nykyiset asiakkaamme voivat piakkoin hyödyntää.”

Arvot

  • Yhteisöllisyys
  • Jatkuva kehitys
  • Luotettavuus