Hohdepinnoitus Oy: Kestävää Puhtautta ja Innovatiivisia Ratkaisuja Saniteettitiloihin

Hohdepinnoitus Oy, vuonna 2017 perustettu yritys, on erikoistunut tarjoamaan ratkaisuja saniteettitilojen puhtauden ja kunnossapidon haasteisiin. Yrityksemme on yksi alan ensimmäisistä toimijoista, ja ylpeänä voimme todeta, että olemme rakentaneet vankkaa kokemusta tuhansien kohteiden parissa Varsinais-Suomen, Uudenmaan ja Pirkanmaan alueilla.

Käytämme vuosien saatossa kehittyneitä toimintatapoja sekä huolella valittuja välineitä ja materiaaleja, jotka takaavat asiakkaillemme kestävän ja laadukkaan lopputuloksen. Yrityksemme aloitti nanoteknologiaan perustuvien pinnoitusratkaisujen parissa, keskittyen erityisesti saniteettitilojen pintoihin. Nanopinnoitus, joka oli maailmalla jo laajalti tunnettu, oli Suomessa vielä lähes tuntematon. Päätimme tuoda tämän innovaation Suomen kotien kylpyhuoneisiin ja muihin tiloihin, joissa pinnat joutuivat kosteuden kanssa tekemisiin.

Lika ja epäpuhtaudet laatoissa ja saumoissa olivat yleisiä ongelmia, jotka aiheuttivat asunnon omistajille huolta ja vaivaa. Halusimme tarjota ratkaisun tähän haasteeseen ja tuoda samalla esille puhtauden ja kunnossapidon merkityksen. Näin syntyi Hohde Laatta, yrityksemme ensimmäinen palvelu, jonka hyödyt ovat jo nähtävissä monissa suomalaisissa kylpyhuoneissa.

Vuosiensa aikana Hohde Laatta on tuonut iloa asiakkaillemme tarjoamalla palvelua, joka ei ainoastaan helpota tilojen puhtaanapitoa vaan myös pidentää niiden käyttöikää merkittävästi. Olemme sitoutuneet jatkuvasti kehittämään palveluitamme ja tuomaan uusia innovatiivisia ratkaisuja asiakkaillemme, olivatpa he sitten kotitalouksia tai yrityksiä. Hohdepinnoitus Oy on nimi, joka yhdistetään kestävään puhtauteen ja asiakaslähtöisiin ratkaisuihin – olemme täällä palvelemassa tilojesi kauneutta ja hyvinvointia.

Arvot

  • Yhteisöllisyys
  • Jatkuva kehitys
  • Luotettavuus

Toimialueemme kattaa muun muassa:

Turku, Raisio, Naantali, Rusko, Masku, Lieto, Kaarina, Espoo, Helsinki, Vantaa, Salo, Kirkkonummi, Veikkola, Paimio