Silikonisaumojen uusiminen kylpyhuoneessa

Kylpyhuoneen silikonisaumojen uusiminen on tärkeä toimenpide, joka tulisi suorittaa säännöllisesti. Silikonisaumojen suositeltu vaihtoväli on yleensä 3-5 vuotta, sillä ne toimivat rakenteiden liikuntasaumoina ja estävät veden pääsyn rakenteisiin. Ajan myötä silikonisaumat voivat kuitenkin hapertua ja kuivua, mikä voi johtaa veden tunkeutumiseen laatoituksen ja vesieristyksen väliin.

Vanhojen silikonisaumojen poistaminen tapahtuu erityisillä työkaluilla ja aineilla, jotka takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Käytämme 90 asteen kulmalla varustettuja poistotyökaluja, joiden avulla varmistamme, ettei vesieristys, laatat tai laattasaumat vahingoitu. Silikonisaumauksessa käytämme markkinoiden parhaita ja pitkäikäisimpiä silikonisaumamassoja, jotta asiakkaan hyöty uusimisesta olisi mahdollisimman suuri.

Ennen ja jälkeen

Silikonisaumat keräävät vuosien mittaan likaa ja voivat tummua tai homehtua, mikä vaikuttaa kylpyhuoneen ilmeeseen. Silikonien uusiminen yhdessä perusteellisen puhdistuksen kanssa voi parantaa kylpyhuoneen ilmettä merkittävästi. Silikonisaumojen kestävyys riippuu monista tekijöistä, kuten silikonin laadusta, asennustavasta, käyttöasteesta ja ympäristöolosuhteista. Laadukkaat silikonit ja ammattitaitoinen asennus takaavat parhaan kestävyyden ja tiiviyden.

Silikonisaumat toimivat kylpyhuoneessa tiivisteenä ja liikuntasaumana, estäen veden pääsyn rakenteisiin ja antaen joustavuutta liikkuville pinnoille. Oikein asennetut ja säännöllisesti tarkastetut silikonisaumat voivat säästää suurilta vahingoilta ja varmistaa kylpyhuoneen pitkäaikaisen käytön.

Yleisimmät ongelmat

Yleisimpiä ongelmia ovat halkeilu, tummuminen, homeen muodostuminen, huono tarttuvuus ja huonolaatuinen silikonimassa. Nämä ongelmat voivat johtaa vesivahinkoihin ja vaikuttaa kylpyhuoneen ulkonäköön ja hygieniaan. Silikonisaumojen vaihto on tarkkaa työtä, joka vaatii ammattitaitoa ja oikeita työkaluja. Silikonin poistoon ja asentamiseen vaikuttavat monet tekijät, kuten laattojen pinta, laatoituksen laatu ja saumojen leveys. Ammattilaisen tekemä työ takaa siistin ja kestävän lopputuloksen.

Mikäli haluat lisätietoja palveluistamme tai kartoituskäynnistä, ota rohkeasti yhteyttä Hohdepinnoituksen tiimiin – autamme mielellämme kylpyhuoneesi silikonisaumojen uusimisessa! www.hohdepinnoitus.fi/yhteystiedot