Arvonnan ehdot:

Hohdepinnoituksen Arvonta 2020-2021

1. Kilpailun järjestäjä : Hohdepinnoitus Oy,  2821260-3, Niemeläntie 1, 20780 Kaarina

2. Osallistumisoikeus: Osallistumisoikeus on kaikilla 18 vuotta täyttäneillä Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Mikäli arvonnanvoittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista viesteistä.

3. Kilpailuaika: Arvontaan voi osallistua 7.12.2020 – 7.03.2021 välisenä aikana. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon. Palkinnon arvonta suoritetaan 25.3.2021. Hohdepinnoitus Oy pidättää oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin.

4. Palkinnot: Hohdepinnoitus Oy arpoo kilpailuaikana kilpailuun osallistuneiden kesken kylpuhuoneennanopinnoittamisen. Palkinto sisältää yhden voittajan valitseman palvelun arvo max 2000(sis. alv. 24 %).

5. Arpajaisvero: Hohdepinnoitus Oy maksaa tarvittavan arpajaisveron.

6. Kilpailuun osallistuminen: Kilpailu on käynnissä Hohde Kaarinan järjestämissä tapahtumissa, kuten messuilla ja markkinoilla sekä verkossa osoitteessa www.hohdepinnoitus.fi.  Voit osallistua kisaan vain yhden kerran.

7. Voittajille ilmoittaminen: Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajien nimet voidaan julkaista kilpailun järjestäjän internetsivuilla ja sosiaalisen median kanavissa ilman erillistä suostumusta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden (2) viikon kuluessa arvonnasta, suoritetaan uusi arvonta.

8. Järjestäjän vastuu: Mikäli kilpailusta kertovissa materiaaleissa esiintyy virheitä, järjestäjä ei ole vastuussa virheen aiheuttamista seuraamuksista.

9. Palkinnon käyttämiseen liittyvä vastuu: Palkinnon voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

10. Palkinnon vaihto: Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

11. Sääntömuutokset ja arvonnan peruuttaminen: Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivulla. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko arvonta ylivoimaisenesteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

Muuta: Mikäli voittaja on hankkinut kilpailuaikana Hohde Kaarinalta tuotteita tai palveluita, hyvitetään palkinnon  hinta (sis alv 24 %). Kilpailuun osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he voivat saada informaatiota liittyen Hohdepinnoitus Oy tuotteisiin/palveluihin sekä, että heidän antamiaan yhteystietoja voidaan käyttää kontaktointiin. Kilpailun päättymisestä sekä äänestystuloksesta voidaan ilmoittaa kaikille siihen osallistuneille henkilöille. Kilpailuun osallistumalla hyväksyt nämä säännöt ja sitoudut noudattamaan järjestäjän päätöksiä