Hohde-Laatta

Nanopinnoituskäsittelyt ja huollot laatoitetuille tiloille iästä riippumatta

Hohde Laatta sitoutuu tarjoamaan sinulle vaivatonta kylpyhuoneen puhtaanpitoa ja tilan käyttöiän maksimointia oikeanlaisilla huoltotoimenpiteillä. Hohde laatta käsittelyllä saat ehjät saumaukset ja puhtaat pinnat, jotka hylkivät vettä, likaa, bakteereita ja muita epäpuhtauksia. Käsitelty tila kuivuu huomattavasti nopeammin vähentäen samalla kosteuskuormaa. Ennen käsittelyä teemme aina perusteelliset puhdistustyöt, sekä uusimme huonokuntoiset saumaukset.

Hohde Laatta on lupaus helppoudesta, puhtaudesta ja kestävyydestä. Valitsemalla meidät varmistat, että kylpyhuoneesi säilyy kauniina ja käytännöllisenä vuosien ajan. Luota Hohde Laattaan, kun haluat parasta kylpyhuoneesi hyväksi.

Teemme kohteissa myös tarvittavat huoltotyöt:

Ikoni, jossa silikonia puristetaan nurkkaan

Silikonisaumojen vaihdot

Laattojen saumausta kuvaava ikoni

Laattasaumojen vaihdot

Laattojen injektointia kuvaava ikoni

Laattojen injektoinnit ja kiinnitykset

Sininen pallo, jonka sisällä teksti 5 V

5 vuoden materiaalitakuu

Annamme Hohde Laatta -käsittelyille 5 vuoden materiaalitakuun.

Sininen pallo, jossa kuva kellosta

Nopeasti valmista

Hohde Laatta -käsittely kotisi saniteettitiloihin 1- 3 päivässä. Lopputuloksena helppoa ja vaivatonta puhtaanapitoa, jopa pelkällä vesipesulla.

Sininen pallo, jonka sisällä on kuva rahapussista

Kustannustehokas ratkaisu

Lisää käyttöikää ja arvoa kodin saniteettitiloihin. Tuloksena puhdas, kulutusta kestävä pinta, joka siirtää isomman remontin tarpeen tulevaisuuteen.

Tarjous helposti ilman sitoutumista

Helpoiten tarjouksen saat soittamalla tai täyttämällä oheisen lomakkeen ja varaamalla ajan ilmaiselle kartoituskäynnille. Kartoituskäynnillä tehtävänämme on kartoittaa sopiva ratkaisu teidän toiveisiin ja tarpeisiinne. Kartoituskäynnit suoritamme arkisin klo 08-18 välisenä aikana. Kartoituksen kesto on noin 15-30min, jonka jälkeen saat tarjouksen sähköpostiisi.

Haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen lopputuloksen palveluistamme. Siksi tarjoamme maksuttoman kartoituskäynnin, joka on lähes aina välttämätön askel kohti onnistunutta palvelukokonaisuutta.

Kartoituskäynnillä teemme seuraavat asiat :

  1. Pintakosteusmittaus: Tarkistamme kohteesi pintakosteuden varmistaaksemme, että se täyttää tarvittavat edellytykset palveluillemme. Lue lisää
  2. Kopolaattojen tarkistus: Tutkimme mahdolliset irti pohjastaan olevat laatat ja arvioimme kiinnitystarpeet.
  3. Ilmanvaihdon tarkistus: Samalla tarkistamme ilmanvaihdon toimivuuden ja tarvittaessa annamme vinkkejä sen parantamiseksi. Lue lisää
  4. Silikoni- ja laattasaumojen tarkistus: Tarkistamme saumausten kunnon ja niiden uusimisen tarpeen. Ehjät saumat ovat edellytys kylpyhuoneen- sekä pinnoitteen toimivuudelle.

Ammattitaitoa ja kokemusta

Voitte luottaa ammattitaitoomme ja tuhansien kohteiden kokemukseemme. Olemme sitoutuneet tarjoamaan parasta mahdollista palvelua, ja maksuton kartoituskäynti on ensimmäinen askel kohti onnistunutta yhteistyötä. Ota yhteyttä ja varaa kartoituskäynti – huolehdimme, että kohteesi saa juuri sen huomion ja hoidon, jota se tarvitsee!

Kaipaako laatoituksesi uutta hohtoa? Ota yhteyttä

Jätä meille yhteystietosi ja kerro hieman lisää kohteesta. Olemme sinuun yhteydessä!


HOHDE LAATAN ominaisuuksia:

Itsestäänpuhdistuva

Helppohoitoinen

Käsitellyt laatat ja laattasaumat hylkivät likaa ja puhtaanapito on näin vaivatonta ja helppoa, jopa pelkällä vesipesulla. Siivoukseen ei tarvitse käyttää kovia harjoja, mekaanista hankaamista tai vahvoja kemikaaleja.

Hengittävyys

Hengittävä

Vaikka käsitelty pinta hylkii vettä, öljyä ja rasvaa, se säilyttää silti hengittävyytensä.

Hygieeninen

Hygieeninen

Käsittely estää lian, kalkin ja rasvan tarttumisen laattoihin ja laattasaumoihin pitäen ne puhtaina. Pinnat pysyvät raikkaina ja hygieenisinä, koska bakteerit ja mikrobit eivät saa kasvualustaa käsitellyllä pinnalla.

ympäristöystävällinen

Ympäristö­ystävällinen

Käsiteltyjen pintojen puhtaanapitoon ei tarvitse käyttää ympäristölle haitallisia kemikaaleja. Käsittely antaa myös merkittävästi lisää käyttöikää, joka vähentää osaltaan purkujätteen syntymistä.

Innovatiivinen ja turvallinen
Nanoteknologia

Nanoteknologisilla sovelluksilla tarkoitetaan käsittelyjä, joilla olemassa olevien pintamateriaalien ominaisuuksia saadaan muokattua halutun kaltaisiksi; esimerkiksi vettähylkiväksi ja antibakteeriseksi, mutta edelleen hengittäväksi.

Hohdepinnoituksessa käytetään poikkeuksetta auditoitujen valmistajien ISO-standardit täyttäviä tuotteita, mikä yhdessä avaimet käteen -palvelun kanssa takaa laadukkaan ja Euroopan Komission asettaman tiedekomitean (SCENIHR) määritelmän mukaisen terveys- ja ympäristöriskittömän lopputuloksen.

Asiakkaitamme

Sokos Hotels
Peab
NCC
Elixia
Maskun kunta
Sport Garden
Hanihalli
Hotelli ravintola Martinhovi
Raision kaupunki
Neste
Veritas stadion
Kaarina
Varte