Hohde-Laatta

Nanopinnoituskäsittelyt ja huollot laatoitetuille tiloille iästä riippumatta

Pystymme ratkomaan yleisimpiä laatoitettujen tilojen puhtaana- ja kunnossapitoon liittyviä haasteita. Hohde-laatta auttaa pitämään kaakelit ja saumat uudenveroisina ja puhtaina. Hohdepinnoitus saa laatat ja laattasaumat hylkimään vettä, likaa, kalkkia, bakteereita ja muita epäpuhtauksia. Käsittelyn ansiosta homemikrobit eivät saa enää kasvualustaa pinnoilla. Käsittelyn jälkeen pinnat pysyvät hygieenisinä jopa pelkällä vesipesulla.   Käsitelty tila kuivuu huomattavasti nopeammin ja vähentää samalla kosteuskuormaa. Ennen käsittelyä teemme perusteelliset puhdistus- ja pohjatyöt mekaanisesti, sekä koneellisesti. Teemme kohteilla myös tarvittavat huoltotyöt mm. laattasaumojen vaihtoa, silikonisaumojen uusimista ja laattojen uudelleen kiinnityksiä. Hohde-laatta on suosituin palvelumme.


Hohde-laatan käsittelyyn kuuluu myös:

  • Seinälaatat ja -saumat
  • Lattialaatat ja -saumat
  • Keittiöaltaat, -tasot ja välitilat
  • Vesihanat
  • WC-istuimet
  • Peilit, lasiovet ja lasiseinät
  • Suihkukaapit
  • Pesualtaat
5 vuoden materiaalitakuu

HOHDE LAATAN ominaisuuksia:

Itsestäänpuhdistuva

Helppohoitoinen

Käsiteltyjen pintojen puhtaana pitoon ei tarvitse käyttää kovia harjoja, kovaa mekaanista hankaamista eikä myöskään vahvoja kemikaaleja.

Hengittävyys

Hengittävä

Vaikka käsitelty pinta hylkii vettä, öljyä ja rasvaa, se säilyttää silti hengittävyytensä.

Hygieeninen

Hygieeninen

Pinnat pysyvät raikkaina ja hygieenisinä, jopa pelkällä vesipesulla. Bakteerit ja mikrobit eivät saa kasvualustaa käsitellyltä pinnalta.

ympäristöystävällinen

Ympäristö­ystävällinen

Käsiteltyjen pintojen puhtaanapitoon ei tarvitse käyttää ympäristölle haitallisia kemikaaleja. Käsittely antaa myös merkittävästi lisää käyttöikää, joka vähentää osaltaan purkujätteen syntymistä.

Laattojen puhtaanapitoon liittyviä haasteita

Likaa ja hometta keräävät laatat

Laatat ja erityisesti saumat keräävät itseensä likaa, kalkkeumia, hometta ja ruostetta.

Pinttynyt lika laatassa on haastavaa puhdistaa

Laattojen ja saumojen puhdistaminen on työlästä. Puhtaanapito vaatii toistuvaa siivoamista.

Kokoelma siivoustarvikkeita

Laattojen pinttyneen lian puhdistaminen vaatii kuluttavaa hankausta ja voimakkaita pesuaineita.

Hohde-laatan tarjoamat ratkaisut

Lika ja mikrobit irtovat laatoista

Pinnoitus estää vettä, kalkkia, rasvaa ja bakteereja tarttumasta laattoihin ja laattasaumoihin sekä estää lian pinttymisen.

Laattojen siivoaminen vie vain vähän aikaa

Käsitellyt laatat sekä laattasaumat hylkivät likaa, joten epäpuhtaudet saa puhdistettua vaivattomasti ja siivouskertojen väli pitenee huomattavasti.

Pesuainetta ei tarvita

Käsiteltyjen laattojen ja laattasaumojen puhdistaminen ei vaadi hankaamista tai vahvoja kemikaaleja. Hohde-laatta on ympäristöystävällinen ratkaisu.

Kaipaako laatoituksesi uutta hohtoa? Ota yhteyttä

Jätä meille yhteystietosi ja kerro hieman lisää kohteesta, jonka haluat pinnoittaa. Olemme sinuun yhteydessä!


Näin suoritamme Hohde-laatta -käsittelyn

Asiakkaidemme arvosteluja

Hohdepinnoituksen saama positiivinen arvostelu Facebookissa

“Erittäin ystävällinen, ammattitaitoinen ja joustava henkilökunta.Heidän kanssaan oli rentoa ja mutkatonta asioida heti alkukartoituksesta lähtien. Kylpyhuone näyttää kuin uudelta ja puhtaanapito on aiempaa huomattavasti helpompaa”

“Olen tyytyväinen tehtyyn pinnoitukseen. Kaikki aikataulut piti hyvin paikkansa, asiakaspalvelu oli oikein miellyttävää. Joten kiitos kaikille”

“Kylppäri hohtaa kuin uutena! Ei enää ikinä saumojen hinkuttamista, ollaan oikein tyytyväisiä. Iloisia ja reippaita työntekijöitä. Suosittelen!”

Innovatiivinen ja turvallinen
Nanoteknologia

Nanoteknologisilla sovelluksilla tarkoitetaan käsittelyjä, joilla olemassa olevien pintamateriaalien ominaisuuksia saadaan muokattua halutun kaltaisiksi; esimerkiksi vettähylkiväksi ja antibakteeriseksi, mutta edelleen hengittäväksi.

Hohdepinnoituksessa käytetään poikkeuksetta auditoitujen valmistajien ISO-standardit täyttäviä tuotteita, mikä yhdessä avaimet käteen palvelun kanssa takaa laadukkaan ja Euroopan Komission asettaman tiedekomitean (SCENIHR) määritelmän mukaisen terveys- ja ympäristöriskittömän lopputuloksen.