Hohdepinnoitus – saniteettitilojen puhtauden ja kunnossapidon asiantuntija

Hohdepinnoitus Oy on vuonna 2017 perustettu yritys, joka tarjoaa saniteettitilojen puhtauden ja kunnossapidon ratkaisuja ja testausmenetelmiä. Meidän vahvuutenamme on panostaminen nanoteknologiaan perustuviin pinnoitusratkaisuihin. Aloitimme toimintamme tarjoamalla Suomessa melko tuntematonta ratkaisua nimeltään nanopinnoitus, joka oli jo maailmalla laajalti hyödynnetty. Näimme nanopinnoituksen kiistattomat edut, mutta suomalaiset kylpyhuoneet ja kosteuden kanssa kosketuksissa olevat tilat eivät vielä hyötyneet tästä ratkaisusta. Meidän ansiostamme tilanne on tänä päivänä toinen.

Hohdepinnoituksen tavoitteena on tarjota parasta mahdollista palvelua ja ratkaisua asiakkaillemme. Uskomme siihen, että puhtaat ja hygieeniset saniteettitilat ovat tärkeitä niin kodin omistajille, yrityksille kuin julkisille tiloillekin. Kehitys- ja tutkimustyö keskittyy erityisesti saniteettitilojen pintojen hygienian ja helppohoitoisuuden parantamiseen. Jatkamme edelleen alan kehityksen seuraamista ja pyrimme löytämään uusia innovatiivisia ratkaisuja alan haasteisiin.

Hohdepinnoituksen huoltosuunnitelma – pitkäikäisyyttä ja helppohoitoisuutta pinnoille

Saniteettitilojen pinnoilla esiintyvä lika ja epäpuhtaudet voivat aiheuttaa harmaita hiuksia asunnon omistajille. Huonokuntoisista pinnoista johtuva hankala puhdistettavuus ja tahrat voivat tehdä kodin omistajista tuskastuneita ja jopa kyseenalaistamaan oman kodin arvon kylpyhuonetilojen osalta. Tällaiset ongelmat voivat kuitenkin olla historiaa, kun suunnittelet huoltosuunnitelman yhteistyössä Hohdepinnoituksen asiantuntijoiden kanssa.

Hohdepinnoituksen huoltosuunnitelma tarjoaa kestäviä ja helppohoitoisia ratkaisuja saniteettitilojen pinnoille. Huoltosuunnitelman avulla pinnoitettujen pintojen käyttöikä pitenee, ja ne säilyttävät uudenveroisuutensa pidempään. Huoltosuunnitelma sisältää suosituksia ja ohjeita pintojen oikeaoppiseen puhdistamiseen ja ylläpitoon. Näiden ohjeiden noudattaminen varmistaa, että kylpyhuoneet ja muut saniteettitilat pysyvät siisteinä ja hygieenisinä sekä ovat vaivattomasti puhtaina pidettäviä.

Autamme mielellämme sinua suunnittelemaan saniteettitilojen huoltosuunnitelman, joka täyttää juuri sinun tarpeesi. Huoltosuunnitelman ansiosta voit unohtaa pintojen haasteellisen puhdistettavuuden ja keskittyä nauttimaan puhtaista ja hygieenisistä saniteettitiloista. Ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun kylpyhuoneesi tai muiden saniteettitilojen huollon suunnitteluun.