Luotettava riskikartoitus kiinteistön saniteettitiloista ainoana Suomessa

Mikroskooppi-ikoni

Ainutlaatuinen
mittausmenetelmä

Pystymme kartoittamaan yleisimmät saniteettitiloihin sisäpintojen kautta kohdistuvat mahdolliset kosteus- ja puhtaustason riskit, rakenteita puhkomatta. Testimme on yhteensopiva Insta 800 -standardin kanssa ja mukailee yleisiä rakennussuosituksia. Hohde Testi on viiden eri mittaustuloksen informaatiota, jonka tiivistämme yhteen helppolukuiseen Hohde indeksiin.

Tilannekartta kaikista
yhtiön tiloista

Testaamme halutessanne kaikki kiinteistön saniteettitilat tai asunnot ja teemme mittausten pohjalta sekä yleisen yhteenvedon että saniteettitilakohtaisen selvityksen testien tuloksista. Tuloksena on helposti ymmärrettävä kokonaiskuva yrityksen tai yhtiön saniteettitilojen nykytilanteesta tarvittavien toimenpiteiden tueksi.

Arvokas yhteenveto-
raportti

Saat kattavan dokumentin Hohde Testin tuloksista. Tarjoamme mittaustulokset selkeään ja helppokäyttöiseen verkkopalveluumme koottuna. Dokumentit toimivat sekä tilojen arvon takeena, että suunnitelmalliset toimenpiteet kosteusvaurioiden ehkäisemiseksi mahdollistavana.

Laadukasta dataa tilojen kunnosta

Rakennatteko uudiskohdetta tai onko taloyhtiönne yhtiökokouksessa pohdinnassa huoneistojen saniteettitilojen kunto? Etsittekö vaihtoehtoa saada kokonaisvaltaista informaatiota märkätilojen nykyisestä kunto- ja puhtaustasosta? Hohde Testillä saatte kokonaisvaltaisen raportin, jonka testitulokset auttavat ennakoimaan ja ennaltaehkäisemään riskejä, joilla on sisäpuolisten rakenteiden kautta syy-yhteys useimpiin kosteusvaurioihin. Hohde Testi antaa selkeän ja helppolukuisen Hohde indeksin ja luokituksen jokaisesta mitatun saniteettitilan kunnosta. Taloyhtiöissä jokaisen huoneiston osalta saadaan arvokasta dataa, jonka lisäksi saa tukea yhtiön saniteettitilojen elinkaaren määrittelyyn ja toimenpiteet yksilöllisesti eri huoneistojen puhtaus- ja kuntotasoon reagoimiseen.

PINTAHYGIENIA
Tällä testillä tutkimme pintojen mikrobipitoisuuksia. Otamme näytteitä seinistä ja lattiasta ja mittaamme homeiden ja bakteerien määrää.

KUIVUMISTESTI
Tässä testissä seuraamme saniteettitilojen kuivumisnopeutta kastelun jälkeen seuraamalla kosteutasojen muutosta.

KITKA
Kitkatestissa selvitetään pintojen askelvarmuutta mittaamalla liukkautta satunnaisista kohdista märkätiloissa.

KIILTO
Kiiltotestissä mitataan laattapinnan kykyä heijasta valoa. Kiiltoaste on huomattavasti silmämääräistä arviointia tarkempi puhtaustason indikaattori.

ILMANVAIHTUVUUS
Tällä mittauksella varmistetaan, että saniteettitilojen ilmanvaihtuvuus on riittävällä tasolla. Ilmanvaihtuvuus on merkittävä saniteettitilojen puhtaustasoon vaikuttava tekijä.

Hohde Testi on yhteensopiva Insta 800 -standardin sekä yleisten rakennussuositusten kanssa, joka takaa mittareista saatavien tulosten laadun. Me emme siis puhko rakenteita, mutta saamme silmämääräistä arviointia tarkempaa dataa. Näiden tulosten pohjalta saniteettitilojen pintojen puhtaustasoon liittyen on suunnitelmallisempaa rakentaa ratkaisuja, joilla ennaltaehkäistä kosteusvaurioita.

Sähköinen tietokanta

Saat Hohde Testin tulokset helposti sähköisenä datana, kaikki viisi mittaustulosta tiivistettynä helppolukuiseen Hohde Indeksiin. Tämä on taloyhtiöille selkeä yhteenveto kaikista yhtiön huoneistoista, ja se on vapaasti hyödynnettävissä yhtiönne saniteettitilojen elinkaaren arvioimiseen.

Ratkaisut jatkotoimenpiteisiin

Me autamme mittausten lisäksi myös tilojen kunnossapidossa kattavalla kokemuspohjallamme. Saatujen testitulosten perusteella annamme suosituksen toimenpiteille, joilla tilojesi puhtaus- ja hygieniataso saadaan A++ tasolle, joka terveysriskitön taso.

Ota Hohde Testi käyttöön yhtiössäsi


Yhteisen tutkimustyön tulos

Hohde Testi on Business Finlandin tukema ja Turun Yliopiston kanssa yhteistyössä tehdyn kehittämistyön tulos. Hohde Testi on yhteensopiva (yhteispohjoismaisen) Insta 800 -standardin sekä yleisten rakennussuositusten kanssa, mikä takaa mittareista saatavien tulosten laadun.

Business Finland -logo
Turun yliopisto -logo

Puhtauden asiantuntija

Hohde on puhtausalan kokenut asiantuntija. Toteutamme kaikki työmme avaimet käteen -palveluna jo yli 20 000 käsitellyn neliön kokemuksella. Meiltä saat ajantasaiset ratkaisut ja testausmenetelmät puhtaanapidon ylläpitämiseen niin kotisi, kuin yrityksesi tiloihin.