Kylpyhuoneen puhtauden ja kunnossapidon parantaminen Hohdepinnoituksen ratkaisuilla

Hohdepinnoitus Oy on vuonna 2017 perustettu saniteettitilojen puhtauden ja kunnossapidon ratkaisuja tarjoava yritys. Yrityksemme aloitti nanoteknologiaan perustuvien pinnoitusratkaisujen parissa, ja tänä päivänä panostamme myös jatkuvaan kehitys- ja tutkimustyöhön, keskiössä saniteettitilojen pinnat. Kiistattomat hyödyt lunastanut nanopinnoitus oli jo aloittaessamme maailmalla paljon käytetty, mutta Suomessa melkein tuntematon. Suomalaisten kotien kylpyhuoneet ja saniteettitilat eivät vielä hyötyneet ratkaisusta nimeltä nanopinnoitus. Lika ja epäpuhtaudet laatoissa ja saumoissa aiheuttivat asunnon omistajille päänvaivaa, tuskastumista ja jopa oman kodin arvon kyseenalaistamista kylpyhuonetilojen osalta. Halusimme olla tarjoamassa palvelua ja ratkaisua tähän.

Kylpyhuoneen puhtauden parantaminen Hohdepinnoituksen avulla

Kylpyhuone on yksi kodin keskeisistä tiloista, jossa puhtaus ja hygienia ovat ensiarvoisen tärkeitä. Hohdepinnoituksen ratkaisut tarjoavat avaimen kylpyhuoneen puhtauden parantamiseen ja ylläpitoon. Nanopinnoituksen ansiosta saniteettitilojen pinnat muuttuvat likaa hylkiviksi ja helposti puhdistettaviksi. Tämä tarkoittaa, että kalkki, saippuajäämät ja muut epäpuhtaudet eivät pääse tarttumaan pintaan yhtä helposti kuin aiemmin.

Hohdepinnoituksen tarjoama nanopinnoitus on suunniteltu kestämään kosteassa ja vaihtelevissa lämpötiloissa. Se ei hilseile tai halkeile, mikä tekee siitä erittäin pitkäikäisen ratkaisun kylpyhuoneeseen. Puhdistaminen on helppoa ja nopeaa, sillä lika ei pääse pinttymään nanopinnoitettuihin pintoihin. Riittää, että pyyhkäiset pinnat kostealla liinalla ja tarvittaessa käytät mietoa puhdistusainetta. Tämä säästää aikaa ja vaivaa kylpyhuoneen puhtaanapidossa.

Kunnossapidon helpottaminen Hohdepinnoituksen avulla

Kylpyhuoneen kunnossapito voi olla haastavaa etenkin laattojen saumojen osalta. Saumoissa oleva lika ja kosteus voivat aiheuttaa home- tai kosteusvaurioita. Hohdepinnoituksen ratkaisut tarjoavat avun myös tähän ongelmaan. Nanopinnoitus tekee laattojen saumoista vedenpitäviä ja likaa hylkiviä. Tämä estää kosteuden pääsyä saumojen sisään ja vähentää homeen tai kosteuden aiheuttamia vaurioita.

Tarvittaessa uusimme vanhat ja rikkinäiset laattasaumat ja vaihdamme vanhat ja huonokuntoiset silikonisaumat. Myös laattojen uudelleenkiinnitykset kuuluvat palveluihimme, mikäli kylpyhuone on alle 10 vuotta vanha. Hohdepinnoituksen avulla saat kylpyhuoneeseesi uuden ilmeen ilman kallista ja aikaa vievää remonttia. Vanhojen laattojen päällystäminen nanopinnoitteella antaa kylpyhuoneelle uuden ilmeen ja suojaa samalla alkuperäisiä pintoja.

Hohdepinnoitus on täällä sinua varten

Hohdepinnoitus on Suomen johtava saniteettitilojen puhtauden ja kunnossapidon ratkaisujen tarjoaja. Tarjoamme laadukkaita nanopinnoitusratkaisuja, jotka parantavat kylpyhuoneen puhtautta ja helpottavat sen kunnossapitoa. Laattojen ja saumojen puhdistaminen käy vaivattomasti, kun lika ja epäpuhtaudet eivät pääse pinttymään nanopinnoitettuihin pintoihin. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä jo tänään, olemme täällä sinua varten!