Saniteettitilojen puhtaus ja kunnossapito

Hohdepinnoitus Oy on vuonna 2017 perustettu saniteettitilojen puhtauden ja kunnossapidon ratkaisuja ja testausmenetelmiä tarjoava yritys. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia nanoteknologiaan perustuvia pinnoitusratkaisuja. Nanopinnoitus on maailmalla jo hyvin tunnettu ja käytetty menetelmä, mutta Suomessa vielä varsin vähän tunnettu.

Kylpyhuoneet ja muut kosteat tilat ovat alttiita lian ja epäpuhtauksien kertymiselle laattoihin ja saumoihin, ja tämä aiheuttaa ongelmia ja päänvaivaa asunnon omistajille. Hohdepinnoitus haluaa tarjota ratkaisun tähän ongelmaan. Nanopinnoituksen avulla kylpyhuoneiden ja muiden saniteettitilojen pinnat saadaan suojaan kosteudelta ja likaongelmilta, mikä helpottaa huomattavasti niiden puhtaanapitoa ja ylläpitoa.

Miten Hohdepinnoituksen kylpyhuoneen huolto toimii?

Kun otat yhteyttä Hohdepinnoitukseen, tarjoamme sinulle laadukasta ja kestävää kylpyhuoneen huoltopalvelua. Aloitamme huoltoprosessin puhdistamalla kylpyhuoneen perusteellisesti ja poistamalla kaiken lian ja epäpuhtaudet. Tämän jälkeen asiantuntijamme levittävät nanopinnoitteen kaikkiin pintaan kosketuksissa oleviin tiloihin, kuten laattoihin, saumoihin ja allaskalusteisiin.

Nanopinnoitteemme on suunniteltu kestämään kosteutta ja estämään epäpuhtauksien tarttumisen pinnalle. Tämä tekee kylpyhuoneen puhdistamisesta huomattavasti helpompaa ja vähentää tarvetta käyttää voimakkaita kemikaaleja. Nanopinnoitus suojaa myös pintoja kolhuilta ja naarmuilta antaen kylpyhuoneellesi pidemmän käyttöiän.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme

Jos haluat saada lisätietoja Hohdepinnoituksen kylpyhuoneen huoltopalvelusta, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä! Voit jättää yhteydenottopyynnön sivuillamme tai soittaa suoraan asiakaspalveluumme numerossa 029 180 0333. Tavoitat meidät myös osoitteesta asiakaspalvelu@hohdepinnoitus.fi. Me Hohdepinnoituksessa olemme valmiita auttamaan sinua pitämään kylpyhuoneesi puhtaana ja hyvässä kunnossa.