Hohdepinnoituksen ratkaisut kylpyhuoneremontteihin

Hohdepinnoitus Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa saniteettitilojen puhtauden ja kunnossapidon ratkaisuja sekä testausmenetelmiä. Yrityksemme aloitti toimintansa vuonna 2017 ja toi nanoteknologiaan perustuvat pinnoitusratkaisut Suomeen. Tänä päivänä Hohdepinnoitus panostaa jatkuvasti kehitys- ja tutkimustyöhön, erityisesti saniteettitilojen pintojen parantamisen osalta.

Nanopinnoitus on saniteettitilojen pintojen pinnoitusratkaisu, joka tarjoaa lukemattomia etuja kotien kylpyhuoneisiin ja muihin kosteiden tilojen pintoihin. Ennen nanopinnoituksen käyttöönottoa lika ja epäpuhtaudet saumoissa ja laatoissa aiheuttivat asukkaille usein päänvaivaa ja kodin arvon kyseenalaistamista. Tämä oli haaste, johon Hohdepinnoitus halusi tarjota ratkaisun.

Nanopinnoituksen edut ja lisäarvo kylpyhuonetiloille

Nanopinnoitus on ratkaisu, joka tuo lisäarvoa kotien kylpyhuonetiloille. Sen käytöllä saavutetaan merkittäviä etuja, jotka parantavat kylpyhuoneiden viihtyisyyttä ja helpottavat niiden puhtaanapitoa.

Ensinnäkin, nanopinnoituksen avulla kylpyhuoneiden pinnat muuttuvat likaa hylkiviksi. Sen nanoteknologiaan perustuvat ominaisuudet tekevät pinnasta sileän ja tiiviin, mikä estää lian, veden ja muiden epäpuhtauksien tarttumista pintaan. Tämä tarkoittaa, että kylpyhuoneiden pinnat pysyvät pidempään puhtaina ja raikkaina ilman jatkuvaa puhdistamista. Toiseksi, nanopinnoitus vähentää huomattavasti homeen ja bakteerien kasvua kylpyhuonetiloissa. Sen antimikrobinen ominaisuus estää mikro-organismien kehittymisen pinnoille ja näin ollen edistää terveellistä ympäristöä kotiin. Tämä puolestaan parantaa asumismukavuutta ja vähentää terveysriskejä.

Miten nanopinnoitus toteutetaan?

Nanopinnoituksen toteuttaminen vaatii huolellista valmistelua ja ammattitaitoa. Prosessi alkaa pintojen perusteellisella puhdistuksella, jotta kaikki lika ja rasva saadaan poistettua. Tämän jälkeen pinnalle levitetään nanopinnoite, joka on kehitetty muodostamaan mikroskooppisen ohut, mutta erittäin kestävä kerros. Pinnoite levitetään yleensä suihkuttamalla tai sivelemällä, ja sen jälkeen se annetaan kuivua ja kovettua ohjeiden mukaisesti. Kovettumisen jälkeen pinta on valmis käytettäväksi, ja se tarjoaa pitkäaikaisen suojan likaa ja mikrobeja vastaan. Nanopinnoituksen kestävyys ja tehokkuus riippuvat oikeasta levitystekniikasta sekä käytetyn pinnoitteen laadusta.