Hohdepinnoitus – Saniteettitilojen puhtauden ja kunnossapidon ratkaisuja

Tervetuloa Hohdepinnoituksen maailmaan, jossa tarjoamme laadukkaita saniteettitilojen puhtauden ja kunnossapidon ratkaisuja niin kotiin kuin yrityksille. Hohdepinnoitus Oy on vuonna 2017 perustettu yritys, joka on erikoistunut nanoteknologiaan pohjautuviin pinnoitusratkaisuihin kylpyhuoneremontteihin ja kiinteistönhoitoon liittyen. Meidän tavoitteenamme on varmistaa, että saniteettitilojen pinnat säilyvät kauniina ja kestävinä pitkään, ja että niiden puhtaanapito on helppoa ja vaivatonta.

Yrityksemme on alun perin lähtenyt liikkeelle nanopinnoituksen tarjoamisesta, joka oli jo kansainvälisesti tunnettu ja käytetty ratkaisu. Kuitenkin täällä Suomessa nanopinnoitus oli lähes tuntematon teknologia, joten päätimme tuoda sen hyödyt myös suomalaisille kylpyhuoneomistajille ja muille tiloille, jotka altistuvat kosteudelle ja likaantumiselle. Aiemmin lika ja epäpuhtaudet laatoissa ja saumoissa aiheuttivat päänvaivaa ja harmia omistajille ja jopa heikensivät asunnon arvoa. Tämä oli ongelma, johon halusimme tarjota ratkaisun.

Hohde Laatta -käsittelyt – Lisää kestävyyttä ja helppoutta kylpyhuoneesi pintojen puhtaanapitoon

Hohdepinnoituksen erikoisosaamista ovat nanoteknologiaan pohjautuvat Hohde Laatta -käsittelyt. Tämä ainutlaatuinen käsittely soveltuu erilaisille pinnoille, kuten laatoille, kiville, betonille ja lasille. Hohde Laatta -käsittelyn avulla saavutetaan lisää kestävyyttä pintojen puhtaanapitoon ja samalla varmistetaan, että tilojen käyttöikä pitenee. Käsittelyn ansiosta kylpyhuoneesi tai muut kosteuden kanssa kosketuksissa olevat tilat säilyvät aina hyvännäköisinä ja helppohoitoisina.

Hohde Laatta -käsittely perustuu nanoteknologiaan, joka muodostaa erittäin ohuen ja suojaavan kerroksen laatoille tai muille pinnoille, pitäen niitä puhtaina ja likaantumiselta suojattuina. Lisäksi tämä käsittely estää kosteuden aiheuttamia vaurioita ja auttaa suojaamaan pinnoitettuja tiloja homeelta ja muilta haitallisilta mikrobeilta. Käytännössä tämä tarkoittaa, että kylpyhuoneesi pinnat säilyvät puhtaina ja siisteinä pidempään ilman suurta vaivannäköä.

Hohde Testi – Luotettava tapa tarkastaa saniteettitilan puhtaus ja kunto

Jotta voimme tarjota asiakkaillemme täydellisen palvelukokonaisuuden, meillä on myös Hohde Testi, joka on suunnattu yrityksille. Tämä testi tarjoaa luotettavaa tietoa saniteettitilojen puhtaus- ja kuntotasosta. Hohde Testin avulla voidaan todentaa nykyisen tilanteen puhtaus- ja kuntoarviot, mikä helpottaa niiden ylläpitämistä ja kunnossapitoa jatkossa.

Hohde Testi on erittäin kätevä työkalu yrityksille, jotka haluavat pitää huolta saniteettitilojen puhtauden tasosta. Testi pystyy ilmaisemaan mahdolliset puutteet tai ongelmat, jotka voivat vaikuttaa tilojen kuntoon ja hygieenisyyteen. Tällä tapaa yritykset voivat ennaltaehkäistä ongelmia ja varmistaa, että heidän saniteettitilansa ovat aina siistejä ja hyvässä kunnossa.

Jos siis olet kiinnostunut kylpyhuoneremonteista tai kiinteistönhoitoon liittyvistä ratkaisuista, meillä Hohdepinnoituksessa on tarjota sinulle laadukkaita ja kestäviä ratkaisuja. Tutustu palveluihimme lisää, niin kerromme mielellämme lisää siitä, miten Hohdepinnoitus voi parantaa juuri sinun kylpyhuoneesi pintojen kestävyyttä ja puhtaanapitoa.