Hohdepinnoitus tarjoaa ratkaisuja kylpyhuoneen pintojen suojaamiseen kosteudelta

Hohdepinnoitus on vuonna 2017 perustettu saniteettitilojen puhtauden ja kunnossapidon ratkaisuja ja testausmenetelmiä tarjoava yritys, joka toimii kylpyhuoneremontit ja kiinteistönhoito -alalla. Alun perin panostimme nanoteknologiaan perustuvien pinnoitusratkaisujen tarjoamiseen, mutta olemme laajentaneet toimintaamme jatkuvan kehitys- ja tutkimustyön myötä. Yrityksemme erikoisosaamista ovat saniteettitilojen huollot ja Hohde Laatta -käsittelyt, joilla pintojen puhtaanapito on helppoa ja pintojen käyttöikä kasvaa kosteutta vastaan taistellessa.

Yksi tärkeimmistä palveluistamme, Hohde Laatta -käsittely, soveltuu erinomaisesti laatta-, kivi-, betoni- ja lasipinnoille kylpyhuoneissa ja muissa kosteuden kanssa kosketuksissa olevissa tiloissa. Tämä innovatiivinen nanoteknologiaan pohjautuva käsittely muodostaa suojaavan pinnoitteen, joka pitää kosteuden, lian ja epäpuhtaudet loitolla. Laatat ja saumat pysyvät puhtaampina ja kestävät paremmin kosteutta, mikä lisää kylpyhuoneen pintojen käyttöikää.

Hohde Testi – kokonaisvaltainen ratkaisu yrityksille

Hohdepinnoituksen tarjoamiin ratkaisuihin lukeutuu myös Hohde Testi, joka on suunnattu erityisesti yrityksille. Hohde Testi mahdollistaa saniteettitilan puhtaus- ja kuntotason luotettavan mittaamisen ja arvioinnin. Testi antaa varmuuden siitä, miten puhtaat ja hyväkuntoiset tilat ovat, ja auttaa ylläpitämään niitä optimaalisessa kunnossa.

Hohde Testi yhdessä Hohde Laatta -käsittelyn kanssa muodostaa kattavan palvelukokonaisuuden yrityksille. Tällä kokonaisuudella yrityksen on helppo todentaa ja ylläpitää saniteettitilojen puhtaus- ja kuntotaso. Huolellisesti suunniteltu ja toteutettu pintakäsittely on investointi helpompaan kylpyhuoneen kunnossapitoon ja pintojen pidempään käyttöikään.

Jos haluat tietää lisää Hohdepinnoituksen tarjoamista palveluista ja ratkaisuista, tutustu palveluihimme sivustollamme. Voit ottaa meihin myös yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää. Hohdepinnoitus on ylpeä voidessaan tarjota alan parhaita palveluja kylpyhuoneremonttien ja kiinteistönhoitoon liittyvien haasteiden ratkaisemiseksi. Olemme täällä auttamassa sinua suojaamaan kylpyhuoneesi pinnat kosteudelta ja pitämään tilasi puhtaina ja hyväkuntoisina pitkään.