Miten Hohde-laatta auttaa pitämään kylpyhuoneesi puhtaana ja raikkaana

Hohde-laatta on ainutlaatuinen ja innovatiivinen ratkaisu kylpyhuoneiden puhtauden ja raikkauden ylläpitämiseksi. Kyseessä on Hohdepinnoitus Oy:n kehittämä tuote, joka tarjoaa pitkäkestoista suojaa laattojen likaantumista vastaan. Laatan nanopinnoitus on tehokas suoja epäpuhtauksia vastaan, mikä helpottaa kylpyhuoneen puhtaanapitoa merkittävästi.

Hohdepinnoitus Oy on vuonna 2017 perustettu yritys, joka keskittyy saniteettitilojen puhtauden ja kunnossapidon ratkaisuihin. Tarjoamme laadukkaita pinnoitusratkaisuja ja kehitämme jatkuvasti uusia testausmenetelmiä alalle. Hohde-laatan lisäksi yrityksemme panostaa myös muihin nanoteknologian ratkaisuihin, mutta saniteettitilojen pintojen suojaaminen on keskeisessä asemassa toiminnassamme.

Pitkäkestoinen suoja keramiikkalaatoille ja saumoille

Hohde-laatan nanopinnoitus muodostaa kestävän suojan kylpyhuoneen laatoille ja saumoille. Tämä merkitsee sitä, että lika, rasva ja muut epäpuhtaudet eivät tartu pintaan yhtä helposti kuin ilman pinnoitetta. Nanopinnoituksen ansiosta kosteuden ja muiden nesteiden vaikutus laattojen ja saumojen pintaan vähenee huomattavasti, mikä helpottaa niiden puhtaanapitoa.

Kosteus ja kosteusongelmat kylpyhuoneessa voivat aiheuttaa lialle ja epäpuhtaalle kasvulle otolliset olosuhteet. Hohde-laatan nanopinnoitus estää kosteuden imeytymistä laattoihin ja saumoihin, mikä puolestaan vähentää bakteerien, homeen ja lian muodostumista. Tämä tekee kylpyhuoneesta hygieenisemmän ja helpottaa sen puhtaanapitoa arjen kiireiden keskellä.

Helppo puhdistus ja ylläpito

Hohde-laatan nanopinnoitus tekee kylpyhuoneen puhdistuksesta ja ylläpidosta huomattavasti helpompaa. Pinnoite estää epäpuhtauksien tarttumista laattojen pintaan, joten niiden puhdistaminen käy vaivattomasti. Tarvitset vain vähän vettä ja normaalia puhdistusainetta pitääksesi kylpyhuoneesi raikkaana joka päivä. Laattojen pintaan ei jää tahroja, ja ne säilyvät kiiltävinä ja puhtaina pitkään Hohde-laatan ansiosta.

Jos kaipaat lisätietoja Hohde-laatan ominaisuuksista tai haluat kysyä palveluistamme, ole rohkeasti yhteydessä asiantuntevaan asiakaspalveluumme. Voit jättää yhteydenottopyynnön sivuillamme tai soittaa suoraan asiakaspalveluumme numerossa 029 180 0333. Autamme mielellämme kaikissa nanopinnoitukseen liittyvissä kysymyksissä. Yhdessä pidämme kylpyhuoneesi puhtaana, raikkaana ja viihtyisänä!