Mikä on Hohdepinnoitus?

Hohdepinnoitus Oy on vuonna 2017 perustettu yritys, jonka pääasiallinen toiminta on saniteettitilojen puhtauden ja kunnossapidon ratkaisujen tarjoaminen. Aluksi keskityimme nanoteknologiaan perustuviin pinnoitusratkaisuihin, mutta nykyään pyrimme myös jatkuvaan kehitys- ja tutkimustyöhön saniteettitilojen pintojen parantamiseksi. Tavoitteenamme on tarjota suomalaisille kodeille ja kiinteistöille tehokkaita ratkaisuja, jotka lisäävät niiden hygieniaa ja estävät vaurioita.

Suomessa nanopinnoitus oli vielä tuntematon ratkaisu saniteettitilojen pintojen ongelmien korjaamiseen, kun aloitimme toimintamme. Usein kylpyhuoneiden laattoihin ja saumoihin kertyvä lika ja epäpuhtaudet aiheuttivat asunnon omistajille suurta huolta ja jopa kodin arvon laskua. Tarvittiin siis ratkaisu, joka toisi pitkäaikaisia hyötyjä ja pitäisi pinnat puhtaina ja siisteinä pitkään. Halusimme täyttää tämän tarpeen tarjoamalla laadukasta palvelua ja innovatiivista teknologiaa suomalaisten koteihin.

Miten Hohdepinnoitus korjaa vaurioituneet kylpyhuoneen pinnat

Yksi keskeisimmistä palveluistamme on vaurioituneiden kylpyhuoneen pintojen korjaaminen. Hohdepinnoitus tarjoaa korkealaatuisia nanoteknologiaan perustuvia pinnoitusratkaisuja, jotka parantavat pintojen kestävyyttä ja suojaavat niitä likaantumiselta ja kosteudelta. Nanopinnoitus soveltuu erinomaisesti kylpyhuoneiden laattoihin ja saumoihin, sillä se muodostaa erittäin kestävän ja vettä hylkivän suojakerroksen.

Nanopinnoitusmenetelmässämme käytämme huippuluokan nanopartikkeleita, jotka muodostavat erittäin ohuen ja lähes näkymättömän pinnoitteen. Tämä pinnoite ei ainoastaan suojaa pintoja likaantumiselta, vaan myös helpottaa niiden puhdistamista. Lika ja epäpuhtaudet eivät enää pääse tarttumaan laattojen pintaan ja saumoihin yhtä helposti kuin ennen, mikä säästää aikaa ja vaivaa päivittäisessä siivouksessa.