Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Hohdepinnoitus Oy on erikoistunut kylpyhuoneiden ja muiden laatoitettujen tilojen puhtaus- ja kunnossapitoratkaisuihin. Tarjoamme laadukkaita ratkaisuja saniteettitilojen puhtauden ylläpitoon ja kunnossapitoon. Nanoteknologiaan perustuvat pinnoitusratkaisumme mahdollistavat kylpyhuoneen pintojen pitkäaikaisen suojaamisen vedeltä, likaantumiselta ja homeelta. Kylpyhuoneesi voi säilyä raikkaana ja hygieenisenä pidempään, mikä säästää sinulta aikaa ja vaivaa huoltotoimenpiteiden suhteen.

Olemme erikoistuneet tarjoamaan kestäviä ja helppohoitoisia ratkaisuja kylpyhuoneiden pintoihin. Kauttamme saat ammattitaitoisia ja luotettavia palveluita, joita tarjoamme sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Olipa kyseessä sitten kotisi kylpyhuone tai vaikkapa hotellin, kuntosalin tai koulun saniteettitilat, meiltä saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Tavoitat meidät helposti

Haluamme tehdä yhteistyön kanssamme mahdollisimman helpoksi sinulle. Jos olet kiinnostunut palveluistamme tai haluat kysyä lisätietoja, voit ottaa rohkeasti yhteyttä meihin. Voit jättää yhteydenottopyynnön kotisivuiltamme löytyvällä lomakkeella tai soittaa suoraan asiakaspalveluumme numerossa 029 180 0333.

Lisäksi voit lähettää kysymyksiä tai tiedusteluja sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@hohdepinnoitus.fi. Vastaamme mielellämme kaikkiin kyselyihin ja autamme sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Hohdepinnoitus – ammattitaitoa ja luotettavuutta

Hohdepinnoitus Oy on vuonna 2017 perustettu yritys, joka tarjoaa saniteettitilojen puhtauden ja kunnossapidon ratkaisuja ja testausmenetelmiä. Nanoteknologiaan perustuvat pinnoitusratkaisumme ovat kestäviä ja helppohoitoisia, ja ne suojaavat kylpyhuoneesi pintoja pitkäaikaisesti.

Meille on tärkeää panostaa jatkuvaan kehitys- ja tutkimustyöhön, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Keskiössä toiminnassamme ovat saniteettitilojen pinnat, joista haluamme tehdä helppohoitoisia ja pitkäikäisiä. Asiakkaittemme tarpeet ovat meille ykkösasia, ja pyrimme aina löytämään juuri heidän tarpeisiinsa sopivan ratkaisun.

Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme. Meidän ammattitaitomme ja luotettavuutemme takaa sen, että saat juuri sinulle sopivan ratkaisun kylpyhuoneesi huolto- ja ylläpitotarpeisiin. Hohdepinnoitus – sinun kumppanisi kylpyhuoneen kunnossapidossa.