Tarjouslaskuri

Mahdollisuus -15% alennukseen rajoitetun ajan

Täytä tiedot lomakkeeseen ja saat tarjouksen heti sähköpostiisi.

Nyt voimassa: Sinulla on nyt mahdollisuus hankkia merkittävä alennus lopullisen työn hinnasta. Kun tilaat kustannusarvion nyt, saat mukana linkin varausmaksuun, jonka suoritettuasi olet oikeutettu -15% alennukseen.

Tarjouslaskuri

Kohteen perustiedot


Vahvista tiedot, kun olet täyttänyt lomakkeen ja tarkastanut kaikkien kenttien tiedot oikeiksi. Tämän jälkeen anna yhteystietosi ja paina lähetysnappia, ja toimitamme tarjouslaskelman sähköpostiisi! Mikäli et näe viestiä pian, tarkista roskaposti- ja tarjouskirjelaatikkosi.

Voit tilata myös ilmaisen kartoituksen

Oletko epävarma tilojesi pinta-alasta, kunnosta tai laattasaumojen pituudesta? Teemme myös maksuttomia arviointikäyntejä, joiden päätteeksi saat tarkan tarjouksen edustajaltamme.

Tilaa kartoitus
Mahdollisuus -15% alennukseen rajoitetun ajan

Näin tarjouksen tilaaminen toimii:

1) Täytä käsiteltävien tilojen tiedot lomakkeeseen. Koita olla mahdollisimman tarkka, jotta saat totuudenmukaisen tarjouksen.

2) Kun olet syöttänyt ja vahvistanut tilojen tiedot, sinua pyydetään jättämään nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Lähetämme tietojesi perusteella räätälöidyn tarjouksen sähköpostiisi.

3) Jos haluat tarttua tarjoukseen, seuraa sähköpostin ohjeita. Voit varata työt verkon kautta tehtävällä varausmaksulla, joka hyvitetään työn loppulaskusta