Sijoitusasunnon omistaja! Milloin viimeksi olet käynyt sijoitusasuntosi kylpyhuoneessa? Miltä laattapinnat ja saumat näyttivät? Hohdepinnoitus tuo mielenrauhaa sinulle ja suojaa asunnon kylpyhuoneelle!

Sijoitusasunnon omistajana luultavasti tiedät, että asunto-osakelaissa määritellään osakkaan vastuulle märkätilojen osalta vesieristeen yläpuoliset rakenteet. Käytännössä tämä tarkoittaa siis kaikkia silmin nähtäviä pintoja – niin laatta- ja silikonisaumoja kuin seinä-, laatta- ja kattopintoja. Hohdepinnoituksen avulla kunnossapitovastuun toteutuminen on huomattavasti vaivattomampaa, olitpa sitten asukas tai vuokraisäntä!

vastuu kylpyhuoneessaOsakkaan vastuulle kuuluu esimerkiksi silikonisaumojen vaihto 3 -5 v vuoden välein, laattasaumojen ja pintojen puhtaanapito.

Hohdepinnoituksen avulla materiaalit nimittäin pysyvät pidempään parempina ja kylpyhuoneen puhtaustasoa on merkittävästi vaivattomampi pitää yllä. Käsittelyn jälkeen pinnat pysyvät puhtaina ja hygieenisinä jopa pelkällä vesipesulla ja pehmeällä siivousliinalla. Vuokralaisesi pääsee helpommalla ja toisaalta sinä voit olla rauhallisin mielin, sillä kylpyhuone on paremmin suojassa normaalin käytön aiheuttamalta kulumalta. Käsittelyn myötä kylpyhuoneen elinkaarikin pitenee.

Lisäsuoja on erityisen paikallaan juuri sijoitusasunnossa, sillä vuokralaiselta ei voida periä korvauksia normaalin käytön aiheuttamasta kulumisesta. Vuokralaisesi saattaa kuurata kylpyhuonetta turhan jykevillä pesuaineilla tai laiminlyödä puhdistusta, etkä sinä voi asialle paljonkaan ilman Hohdepinnoitusta. Hohdepinnoitus pitää kylpyhuoneestasi huolta vuokrauksenkin ajan!

Soita meille ja hoidetaan sijoitusasuntosi kylpyhuone hohtavan hyvään kuntoon. Nyt ja vuosiksi eteenpäin.
Uusimaa:
Jesper Eronen
044 243 8929
Varsinais-Suomi:
Jere Hedman
044 243 3833