Hohdepinnoitus tarjoaa kestäviä ratkaisuja ammattitaidolla

Hohdepinnoitus on asiantuntija saniteettitilojen puhtauden ja kunnossapidon ratkaisujen tarjoamisessa niin kotitalouksille kuin yrityksillekin. Yrityksen erikoisosaamiseen kuuluvat saniteettitilojen huollot sekä innovatiiviset nanoteknologiaan perustuvat pinnoitusratkaisut, kuten Hohde Laatta -käsittelyt. Tällä innovatiivisella pinnoituksella pintojen puhtaanapito on vaivatonta, ja se pidentää kosteuden kanssa kosketuksissa olevien tilojen käyttöikää. Hohdepinnoitus tarjoaa tätä käsittelyä erilaisille pinnoille, kuten laatoille, kivelle, betonille ja lasille.

Kaiken tämän lisäksi Hohdepinnoitus on kehittänyt erityisen Hohde Testi -palvelun, joka kertoo yrityksille saniteettitilojen puhtaus- ja kuntotason nykytilan luotettavasti. Yhdessä Hohde Laatta ja Hohde Testi muodostavat kattavan palvelukokonaisuuden, jonka avulla yritykset voivat helposti todentaa ja ylläpitää saniteettitilojen puhtaus- ja kuntotasoa.

Hohdepinnoitus – luotettava kumppanisi kylpyhuoneremonteissa

Hohdepinnoitus on vuonna 2017 perustettu yritys, joka tarjoaa kattavia ratkaisuja saniteettitilojen puhtauteen ja kunnossapitoon. Alun perin keskityimme nanoteknologiaan perustuviin pinnoitusratkaisuihin, mutta nykyään panostamme myös jatkuvaan kehitys- ja tutkimustyöhön, erityisesti saniteettitilojen pintojen osalta.

Saavuttamamme tulokset ja kiistaton hyöty nanoteknologiaan perustuvasta nanopinnoituksesta vakuuttavat meidät jatkamaan työtä saniteettitilojen puhtauden ja kunnossapidon parissa. Aikaisemmin Suomessa tuntemattomana ratkaisuna nanopinnoitus tarjoaa suomalaisille kotitalouksille ja yrityksille helpon ja pitkäaikaisen ratkaisun lian ja kosteuden aiheuttamiin haasteisiin.

Hohdepinnoitus tarjoaa palvelua ja ratkaisuja juuri sinun tarpeisiisi. Voit luottaa meihin niin kylpyhuoneremonttien kuin kiinteistöjen ylläpidonkin saralla. Tutustu palveluihimme ja ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!