Hohdepinnoitus – modernit ratkaisut kylpyhuoneremontteihin ja kiinteistönhoitoon

Hohdepinnoitus Oy on vuonna 2017 perustettu saniteettitilojen puhtauden ja kunnossapidon ratkaisuja ja testausmenetelmiä tarjoava yritys. Meidän erikoisosaamisemme käsittää saniteettitilojen huollot ja nanoteknologiaan pohjautuvat Hohde Laatta -käsittelyt, jotka lisäävät tilojen käyttöikää ja helpottavat pintojen puhtaanapitoa. Toimintamme keskittyy kylpyhuoneremontteihin ja kiinteistönhoitoon, ja haluamme tarjota asiakkaillemme ratkaisut, joilla heidän saniteettitilansa pysyvät tyylikkäinä ja hyvässä kunnossa.

Hohde Laatta -käsittely – tehokas puhtaanapidon ratkaisu

Hohde Laatta -käsittelymme perustuu nanoteknologiaan, joka tarjoaa erinomaisia ominaisuuksia pintojen käsittelyyn. Laatat, kivet, betoni ja lasipinnat voidaan käsitellä Hohde Laatta -menetelmällä, ja näin saavutetaan paitsi erinomainen puhtaanapito, myös lisää käyttöikää ja kestävyyttä tiloille, jotka ovat kosteuden kanssa kosketuksissa.

Hohde Laatta -käsittely tekee tilojen puhtaanapidosta helppoa, mikä on erityisen tärkeää saniteettitilojen osalta. Käsittely muodostaa tiiviin ja suojaavan pinnan, joka hylkii likaa, kosteutta ja bakteereja. Näin katteena olevat pinnat pysyvät pidempään puhtaina ja hygieenisinä, mikä luo miellyttävän ja terveellisen ympäristön käyttäjille. Hohde Laatta -käsittelysuoja myös estää lian ja kalkin kertymisen saumoihin ja helpottaa niiden puhdistamista.

Hohde Testi – luotettava tapa arvioida saniteettitilojen puhtaus ja kunto

Hohde Testi on yksi palveluistamme, jotka on suunnattu erityisesti yrityksille. Testi tarjoaa luotettavan tavan arvioida saniteettitilojen puhtaus- ja kuntotaso nykytilan pohjalta. Hohde Testin avulla voidaan tunnistaa puhtauden ja kunnossapidon haasteet sekä suunnitella tarvittavat toimenpiteet niiden korjaamiseksi.

Hohde Testi yhdessä Hohde Laatta -käsittelyn kanssa muodostavat kattavan palvelukokonaisuuden yrityksille. Testi mahdollistaa saniteettitilojen puhtaus- ja kuntotason helpon todentamisen, ja Hohde Laatta -käsittely puolestaan pitää tilat tyylikkäänä ja hyvässä kunnossa pidempään. Tarjoamme asiakkaillemme jatkuvaa tukea ja neuvontaa saniteettitilojen ylläpitoon ja kunnossapitoon, jotta he voivat nauttia aina puhtaista ja tyylikkäistä tiloistaan.

Me Hohdepinnoituksella olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme parhaat ratkaisut saniteettitilojen puhtauden ja kunnossapidon suhteen. Tarjoamme kattavat palvelut kylpyhuoneremontteihin ja kiinteistönhoitoon ja tavoitteenamme on luoda tiloja, joissa puhtaus ja tyylikkyys kohtaavat. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!