Hohdepinnoitus Oy – saniteettitilojen asiantuntija

Hohdepinnoitus on vuonna 2017 perustettu saniteettitilojen puhtauden ja kunnossapidon ratkaisuja ja testausmenetelmiä tarjoava yritys. Toimimme kylpyhuoneremonttien ja kiinteistönhoitoalan parissa, ja tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia pinnoitusratkaisuja. Meillä on vahva osaaminen nanoteknologiaan perustuvien pinnoitusten alalla, ja jatkamme aktiivisesti kehitys- ja tutkimustyötä, keskittyen erityisesti saniteettitilojen pintoihin.

Suomessa käytetty nanopinnoitus ei ollut vielä muutama vuosi sitten tunnettu ratkaisu kylpyhuoneiden kosteutta ja homeongelmia vastaan. Monet suomalaiset kotitaloudet kamppailivat likaisilla laatoilla ja saumoilla, mikä aiheutti päänvaivaa ja turhautumista. Kylpyhuonetilojen kunto vaikutti myös asunnon omistajien arvostukseen omaa kotiaan kohtaan. Tästä syystä Hohdepinnoitus halusi tuoda suomalaisille asiakkailleen palvelun ja ratkaisun, jolla voidaan tehokkaasti suojata kylpyhuoneen saumat kosteudelta ja homeelta.

Hohdepinnoitus – tehokas suojakerros kylpyhuoneen saumoille

Hohdepinnoituksen avulla voimme tarjota tehokkaan ja kestävän suojakerroksen kylpyhuoneen saumoille. Pinnoitus perustuu nanoteknologiaan, joka on erittäin kestävä ja suojaava materiaali. Nanopartikkelit muodostavat saumoihin ja laattojen pintaan näkymättömän suojakerroksen, joka pitää kosteuden ja homeen loitolla.

Pinnoituksella on monia hyötyjä kylpyhuoneen saumojen suojauksen lisäksi. Se auttaa myös estämään likaantumista ja epäpuhtauksien kertymistä laattojen pintaan. Hohdepinnoitus tekee saumoista helposti puhdistettavia ja ylläpidettäviä. Pinnoitettu kylpyhuoneen pinta säilyttää kauniin ja raikkaan ulkonäön pitkään, ilman jatkuvaa harjausta ja puunailua. Säännöllinen puhdistus riittää pitämään kylpyhuoneen puhtaana ja hygieenisenä.

Hyviä asiakaskokemuksia

Hohdepinnoitus on tehnyt tiivistä yhteistyötä monien suomalaisten asiakkaiden kanssa tarjotessaan kylpyhuoneiden saumoille suojaa kosteutta ja homeilta. Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä saamaansa palveluun ja huomanneet selvät parannukset kylpyhuonetilojensa kunnossa. Pinnoituksen jälkeen saumojen puhdistus on helpottunut merkittävästi, ja kylpyhuoneet pysyvät pidempään hyvässä kunnossa. Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta ja kestävää ratkaisua kylpyhuoneen saumojen suojaukseen. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää tarjoamistamme palveluista ja ratkaisuista!

Lue lisää ja katso asiakaspalautteitamme: https://hohdepinnoitus.fi/kokemuksia/