Hohdepinnoitus – Saniteettitilojen puhtauden ja kunnossapidon ratkaisut

Hohdepinnoitus on vuonna 2017 perustettu saniteettitilojen puhtauden ja kunnossapidon ratkaisuja ja testausmenetelmiä tarjoava yritys. Erikoisosaamistamme ovat saniteettitilojen huollot ja nanoteknologiaan pohjautuvat Hohde Laatta -käsittelyt, jotka tekevät pintojen puhtaanapidosta helppoa ja lisäävät kosteuden kanssa kosketuksissa olevien tilojen käyttöikää.

Lika ja epäpuhtaudet ovat kylpyhuoneiden ja muiden kosteiden tilojen yleinen ongelma, joka voi aiheuttaa päänvaivaa asunnon omistajille. Epäpuhtaudet saumoissa ja laatoissa voivat johtaa tuskastumiseen ja jopa kodin arvon kyseenalaistamiseen. Tältä ongelmalta suojaudut Hohde Laatta -käsittelyllä. Käsittely soveltuu monille eri pinnoille, kuten laatoille, kiville, betonille ja lasille.

Hohde Laatta -käsittely

Hohde Laatta -käsittely perustuu nanoteknologiaan, joka on jo kansainvälisesti hyväksytty ratkaisu pintojen suojaamiseen. Käsittely muodostaa tehokkaan suojakerroksen, joka hylkii likaa ja kosteutta. Tämä tekee pintojen puhtaanapidosta vaivatonta ja lisää tilojen käyttöikää.

Käsittely on erityisen hyödyllinen kylpyhuoneissa ja muissa kosteissa tiloissa, joissa pinnat joutuvat säännöllisesti kosketuksiin veden kanssa. Hohde Laatta -pinnoitus estää veden imeytymisen laattoihin ja saumoihin, mikä vähentää homeen ja bakteerien kasvun riskiä. Lisäksi lika ja epäpuhtaudet eivät tartu helposti pinnoille, mikä tekee niiden puhdistamisesta ja ylläpidosta vaivatonta.

Hohde Testi – Saniteettitilan puhtauden ja kuntotason tarkastus

Hohdepinnoituksella tarjoamme myös Hohde Testi -palvelun, joka kertoo saniteettitilan puhtaus- ja kuntotason nykytilan luotettavasti. Tämä palvelu on suunnattu erityisesti yrityksille, jotka haluavat varmistaa saniteettitilojensa hygieniatason ja kunnon. Hohde Testi yhdessä Hohde Laatta -käsittelyn kanssa muodostavat yrityksille kattavan palvelukokonaisuuden, jonka avulla puhtauden ja kuntotason todentaminen ja ylläpitäminen on helppoa.

Hohdepinnoitus Oy on sitoutunut jatkuvaan kehitys- ja tutkimustyöhön, jonka keskiössä ovat saniteettitilojen pinnat. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista ratkaisua hygienian ylläpitämiseen ja saniteettitilojen kunnon parantamiseen. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja ratkaisuistamme saniteettitilojen puhtauden ja kunnossapidon saralla.