Hohdepinnoitus – saniteettitilojen puhtauden ja kunnossapidon ammattilainen

Hohdepinnoitus on vuonna 2017 perustettu suomalainen yritys, joka tarjoaa saniteettitilojen puhtauden ja kunnossapidon ratkaisuja sekä testausmenetelmiä. Alun perin keskityimme nanoteknologiaan perustuviin pinnoitusratkaisuihin, mutta olemme sittemmin laajentaneet toimintaamme myös jatkuvaan kehitys- ja tutkimustyöhön saniteettitilojen pintojen parissa. Tavoitteenamme on tarjota helppokäyttöisiä ja tehokkaita ratkaisuja, joilla saniteettitilojen puhtaus- ja kuntotaso on helppo todentaa ja ylläpitää.

Erikoisosaamistamme – Hohde Laatta ja Hohde Testi

Hohdepinnoituksen erikoisosaamiseen kuuluvat Hohde Laatta -käsittelyt sekä Hohde Testi, jotka tarjoavat tehokkaan ja kattavan palvelukokonaisuuden niin yrityksille kuin kotitalouksillekin. Hohde Laatta -käsittelyt ovat nanoteknologiaan perustuvia pinnoitusratkaisuja, jotka soveltuvat monenlaisille pintamateriaaleille, kuten laatoille, kiville, betonille ja lasille. Näiden pintojen puhtaanapito on helppoa ja käsittelyllä saavutetaan kosteuden kanssa kosketuksissa oleville tiloille lisää käyttöikää.

Hohde Testi puolestaan on testausmenetelmä, joka kertoo luotettavasti saniteettitilan puhtaus- ja kuntotason nykytilasta. Yritysten on erityisen tärkeää ylläpitää hyvää hygieniatasoa saniteettitiloissaan, ja Hohde Testi tarjoaa siihen tehokkaan työkalun. Testin avulla saniteettitilojen puhtaus- ja kuntotaso on helppo todentaa sekä tarvittavat toimenpiteet on helppo suunnitella ja toteuttaa.

Miksi valita Hohdepinnoitus kylpyhuoneremontille?

Hohdepinnoitus on erinomainen valinta kylpyhuoneremonttia suunnitellessa. Tarjoamme laajan valikoiman puhtauden ja kunnossapidon ratkaisuja, jotka pidentävät saniteettitilojen käyttöikää ja helpottavat niiden puhtaanapitoa. Nanoteknologiaan perustuvat Hohde Laatta -käsittelyt tarjoavat kestävän ja helppohoitoisen ratkaisun erilaisille pinnamateriaaleille, kuten laatoille, kiville, betonille ja lasille. Oli kyseessä yrityksen tai kotitalouden kylpyhuoneremontti, Hohdepinnoitus on oikea valinta.

Lisäksi Hohde Testin avulla voit varmistua saniteettitilan puhtaus- ja kuntotason nykyisestä tilasta. Näin voit suunnitella ja toteuttaa tarvittavat kunnostustoimenpiteet ajoissa ja välttää mahdolliset ongelmat ja kalliit remontit tulevaisuudessa.

Hohdepinnoitus on sitoutunut tarjoamaan laadukkaita ja helppokäyttöisiä ratkaisuja saniteettitilojen puhtauden ja kunnossapidon edistämiseksi. Tutustu palveluihimme tarkemmin ja ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää siitä, miten voimme auttaa sinua kylpyhuoneremontin suunnittelussa.