Saniteettitilojen puhtauden ja kunnossapidon ratkaisut kotiin ja yrityksille

Hohdepinnoitus on erikoistunut tarjoamaan tehokkaita ja kestäviä saniteettitilojen puhtauden ja kunnossapidon ratkaisuja niin kotitalouksille kuin yrityksille. Erityisosaamistamme ovat saniteettitilojen huollot ja nanoteknologiaan perustuvat Hohde Laatta -käsittelyt, jotka tekevät pintojen puhtaanapidosta vaivatonta ja varmistavat kosteuden kanssa kosketuksissa oleville tiloille entistä pidemmän käyttöiän. Laadukas käsittely soveltuu erinomaisesti laatta-, kivi-, betoni- ja lasipinnoille, ja sen tulokset ovat kiistattomat.

Yrityksillemme suunnattu Hohde Testi puolestaan tarjoaa pätevän ja luotettavan tavan todentaa saniteettitilan puhtaus- ja kuntotaso nykyhetkessä. Yhdessä Hohde Laatta -käsittelyn kanssa tämä muodostaa kattavan palvelukokonaisuuden, jonka avulla saniteettitilojen puhtaus ja kunto on helppo tarkastaa ja ylläpitää. Olipa kyseessä koti tai yritys, me Hohdepinnoitus ymmärrämme saniteettitilojen merkityksen ja haluamme tarjota parhaita ratkaisuja juuri sinulle.

Hohdepinnoitus – Huippulaatua saniteettitilojen pinnoituksissa

Hohdepinnoitus on suomalainen yritys, joka perustettiin vuonna 2017 tarjoamaan ratkaisuja ja testausmenetelmiä saniteettitilojen puhtauden ja kunnossapidon parantamiseen. Toimintamme alkoi nanoteknologiaan perustuvien pinnoitusratkaisujen kehittämisestä, ja nykyään keskitymme jatkuvasti kehitys- ja tutkimustyöhön saniteettitilojen pintoihin liittyen.

Suomessa nanopinnoitus oli vielä tietoisuudeltaan melko tuntematon alalla aloittaessamme, vaikka se oli maailmalla jo vakiokäytössä. Suomalaisten kylpyhuoneet ja muut kosteuden kanssa kosketuksissa olevat tilat eivät hyötyneet tästä tehokkaasta ratkaisusta. Saumojen ja laattojen likaantuminen ja epäpuhtaudet aiheuttivat omistajille paljon päänvaivaa, turhautumista ja jopa kodin arvon kyseenalaistamista. Halusimme tarjota ratkaisun tähän ongelmaan, ja juuri tästä syystä syntyi Hohdepinnoitus – tarjoamme palvelua ja ratkaisua, joka takaa puhtaat ja hyvin hoidetut saniteettitilat.

Hohdepinnoituksen ammattitaitoinen tiimi on sitoutunut tarjoamaan parasta laatua asiakkaillemme. Kun valitset meidät kumppaniksesi, voit olla varma, että saat alan parhaat ratkaisut ja palvelun, joka täyttää kaikki odotuksesi. Siirry sivuillemme tutustumaan palveluihimme ja ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää siitä, miten voimme auttaa juuri sinua.