Hohdepinnoitus Oy

Hohdepinnoitus Oy on vuonna 2017 perustettu kotimainen yritys, joka tarjoaa ratkaisuja ja testausmenetelmiä saniteettitilojen puhtauden ja kunnossapidon parantamiseksi. Alun perin keskityimme nanoteknologiaan perustuviin pinnoitusratkaisuihin, mutta olemme laajentaneet toimintaamme kehitys- ja tutkimustyön kautta. Meillä on vahva panostus saniteettitilojen pintoihin, joiden kestävyyden ja puhtauden merkitys on kiistaton.

Käytämme vuosien saatossa kehittyneitä toimintatapoja sekä huolella valittuja välineitä ja materiaaleja, jotka takaavat asiakkaillemme kestävän ja laadukkaan lopputuloksen. Yrityksemme aloitti nanoteknologiaan perustuvien pinnoitusratkaisujen parissa, keskittyen erityisesti saniteettitilojen pintoihin. Nanopinnoitus, joka oli maailmalla jo laajalti tunnettu, oli Suomessa vielä lähes tuntematon. Päätimme tuoda tämän innovaation Suomen kotien kylpyhuoneisiin ja muihin tiloihin, joissa pinnat joutuivat kosteuden kanssa tekemisiin.

Pintojen suojaus ja kestävyys

Kylpyhuoneet ja muut tilat, joissa pinta on jatkuvassa kosketuksessa kosteuden kanssa, ovat alttiita lian ja epäpuhtauksien kertymiselle. Tällaiset ongelmat voivat aiheuttaa asunnon omistajille päänvaivaa ja jopa kyseenalaistaa kodin arvon. Hohdepinnoitus tarjoaa ratkaisun tähän, sillä nanopinnoituksemme suojaa ja vahvistaa pintojen kestävyyttä sekä tekee niistä helpommin puhdistettavia.

Nanopinnoituksen ansiosta pinnat hylkivät likaa ja kosteutta, mikä estää tahrojen syntymistä ja vähentää homeen sekä bakteerien kasvua. Tämä tarkoittaa sitä, että kylpyhuonetilat säilyttävät raikkauden ja hygienian pitkään, ja samalla vähentävät tarvetta jatkuville puhdistuksille. Kotisi saniteettitiloista tulee siis helposti huollettavia ja hygieenisiä, mikä lisää asumismukavuuttasi pitkällä aikavälillä.

Kodin arvon nousu

Kotisi arvo voi nousta huomattavasti, kun teet kylpyhuoneissa ja muissa saniteettitiloissa nanopinnoituksen avulla. Kauniisti ja puhtaana säilyvät pinnat luovat positiivisen vaikutelman vierailijoille ja potentiaalisille ostajille. Lisäksi puhtaat ja hyväkuntoiset saniteettitilat ovat tärkeä tekijä kodin arvossa, sillä ne osoittavat huolehtimisen ja pitkäikäisten ratkaisujen arvostuksen.

Hohdepinnoitus auttaa sinua parantamaan kotisi saniteettitilojen arvoa ja samalla maksimoimaan asumismukavuutesi. Nanopinnoitus on jo vakuuttanut monet maailmalla, ja me tuomme sen nyt myös suomalaisten kotien ulottuville. Lika ja epäpuhtaudet eivät enää vaivaa sinua, vaan voit luottaa kestävään ja helppohoitoiseen ratkaisuun. Ota yhteyttä Hohdepinnoitukseen ja anna meidän auttaa sinua nostamaan kotisi arvoa!