Saniteettitilojen puhtauden ja kunnossapidon ratkaisut kotiin ja yrityksille

Hohdepinnoitus on suomalainen yritys, joka tarjoaa saniteettitilojen puhtauden ja kunnossapidon ratkaisuja sekä testausmenetelmiä kotitalouksille ja yrityksille. Olemme erikoistuneet nanoteknologiaan perustuviin Hohde Laatta -käsittelyihin, jotka helpottavat pintojen puhtaanapitoa ja lisäävät kosteuden kanssa kosketuksissa olevien tilojen käyttöikää.

Pintakäsittelymme soveltuu monenlaisille pinnoille, kuten laatoille, kivelle, betonille ja lasille. Hohde Testi puolestaan tarjoaa luotettavan tavan tarkastaa saniteettitilan puhtaus- ja kuntotaso yrityksille. Yhdessä Hohde Laatta ja Testi muodostavat kattavan palvelukokonaisuuden, jonka avulla puhtauden ja kuntotason ylläpitäminen on helppoa ja vaivatonta.

Hohdepinnoitus – Saniteettitilojen puhtauden ja kunnossapidon ratkaisut

Hohdepinnoitus Oy on vuonna 2017 perustettu suomalainen yritys, joka tarjoaa saniteettitilojen puhtauden ja kunnossapidon ratkaisuja ja testausmenetelmiä. Alun perin aloitimme nanoteknologiaan perustuvien pinnoitusratkaisujen parissa, mutta olemme sittemmin laajentaneet toimintaamme jatkuvaan kehitys- ja tutkimustyöhön, erityisesti saniteettitilojen pintojen kehittämisen parissa.

Nanoteknologiaan perustuvat pinnoitusratkaisut, kuten Hohde Laatta, ovat jo aiemmin osoittaneet hyödyllisyytensä maailmalla. Suomessa näihin ratkaisuihin ei kuitenkaan vielä oltu kiinnitetty riittävästi huomiota. Suomalaisissa kylpyhuoneissa ja muissa kosteissa tiloissa pintoihin kertyvä lika ja epäpuhtaudet aiheuttivat monille omistajille suurta päänvaivaa ja jopa arvokkaan kodin heikkenemistä.

Hohdepinnoitus haluaa tarjota ratkaisun tähän ongelmaan. Hohdepinnoituksen Hohde Laatta -käsittely tekee pintojen puhtaanapidosta vaivatonta ja lisää kosteuden kanssa kosketuksissa olevien tilojen käyttöikää. Lisäksi Hohde Testi antaa yrityksille luotettavat tiedot saniteettitilan puhtaus- ja kuntotasosta. Yhdessä nämä palvelut muodostavat kokonaisvaltaisen ratkaisun, jolla puhtauden ja kuntotason ylläpito on helppoa ja vaivatonta.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää saniteettitilojen puhtauden ja kunnossapidon ratkaisuistamme.