Kylpyhuoneen nanopinnoituksen hintaan vaikuttaa moni tekijä, jonka vuoksi hintaa on hankala arvioida ilman kartoitusta. Hohdepinnoituksesta hyötyvät niin vanhemmat kuin vastarakennetut tai -remontoidut kylpyhuoneetkin. Lähtökohdat työllemme ovat näissä tapauksissa kuitenkin varsin erilaiset ja siksi kylpyhuoneen ikä vaikuttaa merkittävästi hinnan muodostumiseen. Tilan iän lisäksi on myös muita huomioitavia seikkoja, jotka vaikuttavat hinnan muodostumiseen.

Suuntaviivoiksi voidaan kuitenkin sanoa, että useimmiten kylpyhuoneen nanopinnoituksen hinta sijoittuu yleensä 500-3000 € välille.

Nämä tekijät vaikuttavat kylpyhuoneen nanopinnoituksen hintaan

Hintaan vaikuttavat kylpyhuoneen iän lisäksi epäpuhtauksien määrä, pinnoitettava materiaali, laattasaumojen uusimistarve, silikonisaumojen vaihtotarve, mahdolliset huoltotyöt sekä pinnoitettavien neliöiden määrä. Myös muut mahdolliset pinnoitettavat materiaalit kuten lasiseinät, suihkukaapit, hanat ja altaat vaikuttavat hintaan. 

Eräs hintaa muovaava tekijä on myös urakan kesto. Tyypillisesti kylpyhuoneen nanopinnoitus kestää 1-3 arkipäivää, mutta urakan kestoa voi mahdollisesti pidentää esimerkiksi kohteessa tehtävät suuremmat huoltotyöt. Työ tehdään aina avaimet käteen -periaatteella. 

 


Kylpyhuoneen nanopinnoitus on kotitalouvähennyskelpoinen

ESIMERKKI

Kylpyhuoneen nanopinnoituksen urakan hinta:

1500 €

Kotitalousvähennyksen osuus:

562,50 €

Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen:

937,50 €

Pyydä ilmainen hinta-arvio omalle kylpyhuoneellesi tästä
tai täyttämällä sivun alaosassa oleva lomake.

Lue lisää kylpyhuoneen nanopinnoituksesta.

 

Kolme syytä tilata kylpyhuoneen nanopinnoitus

Hohdepinnoitus mahdollistaa remontin siirtämisen
Mikäli haaveilet kylpyhuoneremontista ulkonäkösyistä on Hohdepinnoitus remonttia parempi ratkaisu! Ehjä kylpyhuone ehostuu Hohdepinnoituksen avulla hohtamaan kuin uutena. Lisäksi se on huomattavasti nopeampi ja kustannustehokkaampi ratkaisu kylpyhuoneen yleisilmeen piristämiselle.

Hohdepinnoituksen avulla siivoat vaivattomasti
Me tuomme vaivattomuuden kylpyhuoneeseesi! Käyntimme jälkeen siivoaminen nimittäin helpottuu merkittävästi, sillä lika ei enää pääse pinttymään pinnoille. Hyvästele siis mekaaninen hankaus ja voimakas jynssäys. Pintojen puhtaanapitoon riittää Hohdepinnoituksen jälkeen pelkkä mikrokuituliina ja vesi.

Hohdepinnoitus keventää kosteuskuormaa
Hohdepinnoituksen avulla homeelle tulee epäsuotuisammat olosuhteet sillä käsittelyn myötä käsitellyn pinnan pintakosteus vähenee lähes 50 %. Tila kuivuu aiempaan verrattuna merkittävästi nopeammin.

 

Tekemiämme muodonmuutoksia

Pyydä ilmainen hinta-arvio oheisella lomakkeella: