Nanopinnoitettu kylpyhuoneen pesutila

Minkä ikäiseen kylphuoneeseen nanopinnoitus sopii?

Kylpyhuoneen nanopinnoitus on loistava tapa ylläpitää kylpyhuoneen raikkautta ja viihtyvyyttä. Meillä Suomessa nanopinnoitus on suhteellisen uusi asia vaikka muualla maailmassa sitä on käytetty jo vuosia koteihin sekä julkisiin tiloihin. Kylpyhuoneen nanopinnoitus soveltuu uusille sekä vanhemmillekin kylpyhuoneille. Nanopinnoitus vähentää kosteuskuormaa antaen laatoille ja laattasaumoille kestävän vettä ja likaa hylkivän suojan. Nanopinnoitus helpottaa myös kylpyhuoneen puhtaanapitoa merkittävästi. Siivoamiseen käytetty aika vähenee merkittävästi ja tila pysyy siistinä ja uuden näköisenä pitkään. Puhdistukseen ei tarvitse enää käyttää ympäristöä rasittavia kemikaaleja eikä pesuaineita. Harjat ja saumajynssärit voi jättää kaappiin, sillä usein puhdistukseen riittää pelkkä lämmin vesi sekä pehmeä siivousväline.

Pohjatyöt ennen kylpyhuoneen nanopinnoitusta

Ennen varsinaista nanopinnoitusta pohjatyöt on tehtävä huolellisesti. Ennen töiden aloittamista teemme pintakosteusmittauksen varmistaaksemme ettei kylpyhuoneessa ole merkkejä kosteusongelmista. Pohjatyöt ovat aina tapauskohtaiset niihin vaikuttavat mm. kylpyhuoneen ikä, kunto ja mahdolliset epäpuhtaudet. Uuden kylpyhuoneen pinnoittaminen on erittäin suositeltavaa. Pinnat saavat suojan alusta asti, säilyen näin helppohoitoisena ja uudenveroisena huomattavasti pidempään. Merkittäviä pohjatöitä ei myöskään uuteen kylpyhuoneeseen tarvitse tehdä, jolloin kylpyhuoneen nanopinnoituksen kustannukset ovat maltillisemmat. Vanhemmastakin kylpyhuoneesta saadaan monivaiheisella erikoispuhdistus menetelmällä lähes uudenveroinen. Tarvittaessa vanhempiin kylpyhuoneisiin silikonisaumat vaihdetaan uusiin. Laattasaumojen kunnosta riippuen laattasaumoja vaihdetaan uusiin ja kiinnitetään mahdollisesti irronneet laatat takaisin paikalleen. Näin tilasta saadaan teknisesti toimiva ja helppohoitoinen vuosiksi eteenpäin.Vasemmalla ennen Hohdepinnoitusta, oikealla käsittelyn jälkeen.

Miksi kylpyhuoneen nanopinnoitus?

Kylpyhuone on usein kodin haastavin tila pitää puhtaana ja kallein remontoida. Nanopinnoitus on huomattavasti kylpyhuoneremonttia edullisempi ratkaisu. Usein ajan saatossa laattasaumat pääsevät pinttymään epäpuhtauksista, eikä niitä saa enää täysin puhtaaksi. Nanopinnoitus antaa suojaa käytöltä ja hylkii tehokkaasti mm. kalkkia, hometta, ruostetta, öljyt, rasvat sekä muita epäpuhtauksia. Nanopinnoituksen ansiosta saumat eivät pääse pinttymään epäpuhtauksista. Puhtaanapitoon ei myöskään tarvita jatkossa kovia harjoja tai vahvoja kemikaaleja. Pinnoite on täysin väritön eikä se muuta käsiteltävien pintojen kitka- tai väriominaisuuksia mitenkään. Vaikka pinnoitus hylkii tehokkaasti veden ja öljyn niin se on kuitenkin hengittävä. Nanopinnoitus ennaltaehkäisee myös kosteus- ja homevaurioita. Usein kylpyhuoneesta pinnoitetaan myös saunanlasiovet ja muut lasiseinät, kromiset hanat, peilit, suihkuseinät ja suihkukaapit. Pinnoituksille saat viiden vuoden takuun. Kylpyhuoneen nanopinnoitus on kotitalousvähennys kelpoinen.

Hohdepinnoituksen ominaisuudet vedelle ja öljylle

Pyydä tarjous tai ilmainen hinta-arvio.

Lue lisää kylpyhuoneen nanopinnoitus palvelustamme.