Ratkaisuja kestäville kivipinnoille

Hohdepinnoitus on vuonna 2017 perustettu yritys, joka on erikoistunut tarjoamaan ratkaisuja saniteettitilojen puhtauden ja kunnossapidon haasteisiin. Erityisesti kylpyhuoneissa, joissa pinnat ovat jatkuvassa kosketuksessa kosteuden kanssa, nanopinnoituksemme tarjoaa huomattavia hyötyjä. Hohdepinnoituksen keskiössä on myös kivipintojen suojaaminen ja parantaminen pitkäikäisemmiksi ja kestävämmiksi. Palveluihimme kuuluu kylpyhuoneiden ja saniteettitilojen pintojen suojaamisen lisäksi sisä- ja ulkotilojen kivipintojen suojaaminen Hohde-kivi -käsittelyllä. Se suojaa pintoja kulumiselta, tahriintumiselta ja rapautumiselta. Hohde Kivi -käsittelyssä pinnoite muuttuu osaksi käsiteltävää materiaalia, jolloin pintajännite muuttuu niin alhaiseksi, ettei siihen imeydy mitkään nesteet, rasvat tai vahvat öljyt. Käsittelyn käyttökohteita ovat luonnonkivet, betonilaatat, pihakivet, graniitit, liuskekivet ja marmorit. 

Kivipintojen helpompi puhtaanapito

Nykypäivän rakentamisessa luonnonkiveä käytetään todella paljon ja se on materiaalina arvokas, minkä takia se tulisi aina suojata. Luonnonkivestä tehdyt materiaalit ovat todella huokoisia, ja näin ollen ne imevät rasvat ja öljyt herkästi itseensä. Näiden rasva- ja öljytahrojen puhdistaminen kivimateriaalista on hankalaa, tai jopa mahdotonta, ja kaunis kivipinta saattaa saada pinnalleen ”rasvaläikän” tai muun ikävän likaantumisen ikuisiksi ajoiksi. Hohde Kivi -nanopinnoite antaa kestävän suojan rasvoja ja öljyjä vastaan jopa vuosikymmeniksi. Kodin pihan ja muiden kivipintojen puhtaanapito on myös huomattavasti helpompaa, ja ne säilyvät uudenveroisina paljon pidempään.

Tutkimusta ja jatkuvaa kehitystyötä

Hohdepinnoituksella uskomme jatkuvaan kehitys- ja tutkimustyöhön, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaita mahdollisia ratkaisuja kodin kivipintojen hoitoon. Nanopinnoituksen lisäksi etsimme jatkuvasti uusia innovatiivisia tapoja parantaa kivipintojen kestävyyttä ja helppohoitoisuutta.

Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että Hohdepinnoitus pysyy ajan tasalla uusimmista teknologioista ja tarjoaa tehokkaat ratkaisut kylpyhuoneremontteihin ja kiinteistönhoitoon. Haluamme varmistaa, että suomalaisten kotien laatta- ja kivipinnat ovat aina parhaimmillaan ja helposti ylläpidettäviä, jotta asukkaat voivat nauttia puhtaista ja raikkaista tiloista.