Saniteettitilojen puhtauden ja kunnossapidon ratkaisut

Hohdepinnoitus on vuonna 2017 perustettu yritys, joka keskittyy saniteettitilojen puhtauden ja kunnossapidon ratkaisujen tarjoamiseen. Meidän tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme huippuluokan pinnoitus- ja testausmenetelmiä, jotka parantavat niin kylpyhuoneiden ulkonäköä kuin toimivuuttakin. Aluksi keskityimme nanoteknologiaan perustuviin pinnoitusratkaisuihin, mutta nykyään panostamme myös jatkuvaan kehitys- ja tutkimustyöhön saniteettitilojen pintojen suhteen.

Nanopinnoitus on yksi ratkaisu, joka on saanut suurta suosiota maailmalla. Valitettavasti Suomessa nanopinnoitus oli vielä suhteellisen tuntematon asia, mutta halusimme muuttaa tilanteen. Kosteuden kanssa kosketuksissa olevat pinnat, kuten kylpyhuoneet ja tilat, kärsivät usein likaisista laatoista ja saumoista, jotka aiheuttivat asunnon omistajille vilustumaa ja päänvaivaa. Tämän tarpeen huomioon ottaen päätimme tarjota nanopinnoitusta suomalaisille kotitalouksille ja yrityksille.

Ylivoimaiset hyödyt nanopinnoituksella

Nanopinnoitus on menetelmä, joka tarjoaa ratkaisun likaisten ja epäpuhtauksien ongelmaan saniteettitiloissa. Tämä innovatiivinen pinnoite toimii suojaavana kerroksena kylpyhuoneen pinnoilla, estäen likaa ja epäpuhtauksia tarttumasta niihin. Nanopinnoitus puolustaa myös kosteutta vastaan, mikä erityisesti on tärkeää suomalaisten kylpyhuonetilojen osalta.

Hohdepinnoituksen nanopinnoitusratkaisu on suunniteltu pitkäkestoisuutta ja helppohoitoisuutta silmällä pitäen. Pinnoitus tekee kylpyhuoneen pinnoista sileitä ja likaa hylkiviä, jolloin niiden puhdistaminen on vaivatonta. Laatoista ja saumoista tulee kestäviä ja hygieenisiä nanopinnoituksen ansiosta.

Hohdepinnoitus Oy on sitoutunut tarjoamaan huippuluokan ratkaisuja suomalaisten kylpyhuoneiden pintaremontteihin. Kun valitset meidät kumppaniksesi, voit olla varma ammattitaitoisesta palvelusta ja korkealaatuisista pinnoitusratkaisuista. Anna kylpyhuoneesi uudenlainen säihke – valitse Hohdepinnoitus Oy nanopinnoituksen asiantuntijaksi.