Löytyykö kotoasi nuhjuinen kylpyhuone, jonka remontointi on pyörinyt mielessä jo tovin? Mieti vielä! Remontti ei ole ainoa tapa korjata kylpyhuoneen ongelmakohtia. 

Koostimme tähän postaukseen tilanteita, joissa Hohdepinnoitus on remonttia parempi vaihtoehto ja toisaalta myös niitä tilanteita, joissa remontti kannattaa tehdä ennen Hohdepinnoitusta.

vertailukaavio

Mittava remontti vai kustannustehokas ehostus?

Kun kylpyhuoneen ongelmakohdat ovat lähinnä esteettisiä, on ehostus mittavaa remonttia nopeampi, kustannustehokkaampi ja järkevämpi ratkaisu. Hohdepinnoitus tulee kysymykseen kun kylpyhuone näyttää yleisilmeeltään nuhjuiselta: muutama laatta on haljennut, kalkki on sameuttanut lasipinnat ja mustahome tummentanut niin laatta- kuin silikonisaumatkin. Käsittelyyn sisältyy mittavat puhdistustyöt, joiden avulla kylpyhuoneeseen palautetaan alkuperäinen hohto. Kylpyhuone on myös mahdollista säilyttää hohtavan puhtaana varsin vaivattomasti jopa vuosikymmenen ajan käsittelyn jälkeen. Nanoteknologian avulla pinnoista nimittäin saadaan likaa hylkiviä ja puhdistukseen riittää pelkkä lämmin vesi ja pehmeä siivousväline.

 

 

Mikäli kylpyhuoneen ongelmat ovat pintaa syvemmällä, saattaa suurempi remontti toden totta olla ajankohtainen. Remontti on hyvä vaihtoehto, mikäli kylpyhuoneeseen toivotaan rakenteellisia tai teknisiä muutoksia. On myös tilanteita, joissa kylpyhuoneremontti on järkevää ottaa työn alle mahdollisimman nopeasti. Esimerkiksi näkyvät kosteusvauriot on aina painava syy lisäselvityksille ja remonttisuunnitelmien toteuttamiselle. Näissä tapauksissa Hohdepinnoitus kannattaa tehdä remontin jälkeen.

 

Ehkä valitsetkin molemmat?

Mikäli kylpyhuoneessasi on syytä tehdä mittavampi kylpyhuoneremontti kosteusvauriosta, teknisistä ongelmista tai vaikkapa toivotuista rakenteellisista muutoksista johtuen, kannattaa remontista ottaa kaikki hyöty irti Hohdepinnoituksen avulla.

Remontin jälkeen uusien pintojen puhtaanapito on lähestulkoon yhtä työlästä kuin ennen remonttia. Hohdepinnoitus tekee pinnoista likaa hylkiviä, jolloin puhtaanapito käy huomattavasti aiempaa vaivattomammin.Toisaalta käsittely antaa uusille pinnoille myös suojaa vuosikymmenen ajan esimerkiksi kolhuja ja kosteutta vastaan. Hohdepinnoituksen avulla voit siis nauttia remontin tuomista hyödyistä monia vuosia pidempään ja melkoisesti vaivattomammin! Uuden kylpyhuoneen käsitteleminen Hohdepinnoituksella tulee vanhan kylppärin käsittelyä edullisemmaksi, sillä todennäköisesti mittavia puhdistus- ja korjaustöitä ei tarvita.

Täytä helppo lomake – saat veloituksettoman hinta-arvion!

Pyydä veloitukseton hinta-arvio tästä