Milloin silikonisaumojen uusiminen on ajankohtaista?

Silikonisaumojen uusiminen on tärkeä osa kylpyhuoneen ylläpitoa. Suositeltava uusimisväli on 3-5 vuotta, sillä vanhat saumat voivat halkeilla ja menettää tiiveytensä, mikä voi johtaa kosteusvaurioihin. Silikonisaumojen uusiminen on suositeltavaa, kun huomaat saumojen hapertuneen tai niissä on näkyviä halkeamia. Myös homeen tai tummentumien ilmestyminen saumoihin on merkki siitä, että on aika uusia saumat.

  • Saumojen hapertuminen ja kuivuminen
  • Halkeamien ilmestyminen
  • Homeen tai tummentumien muodostuminen

Uusimisen hyödyt

Uusimalla silikonisaumat säännöllisesti varmistat, että kylpyhuoneesi pysyy tiiviinä ja estät kosteusvaurioiden syntymisen. Lisäksi uudet saumat parantavat kylpyhuoneen ulkonäköä ja hygieniaa. Vanhat saumat poistetaan huolellisesti erityisillä työkaluilla ja aineilla, jotta uusi silikoni tarttuu kunnolla ja lopputulos on siisti. Käytämme vain laadukkaita silikonimassoja, jotka takaavat pitkäikäisen ja kestävän lopputuloksen.

Yleisimmät ongelmat

Silikonisaumojen yleisimpiä ongelmia ovat halkeilu, ulkonäköseikat, huono tarttuvuus ja vaikeus poistaa. Nämä ongelmat voidaan ratkaista uusimalla saumat ammattilaisen toimesta. Silikonisaumojen uusiminen voi olla haastavaa ilman oikeita työkaluja ja kokemusta. Hohdepinnoitus Oy:n ammattilaiset suorittavat työn nopeasti ja varmistavat, että lopputulos on sekä kestävä että esteettisesti miellyttävä. Jos siis tarvitset apua silikonisaumojen uusimisessa tai haluat lisätietoja, ota yhteyttä meihin! Tarjoamme veloituksettoman kartoituskäynnin sekä annamme aina arvion työn laajuudesta ja kustannuksista.