Mitä taloyhtiönne huoneistojen kylpyhuoneille kuuluu? Kutsu meidät mukaan yhtiökokoukseen ja pohditaan yhdessä, kuinka voisimme olla avuksenne taloyhtiönne märkätilojen hyväksi.

Hohdepinnoitus on kylpyhuoneiden rautainen ammattilainen. Erikoisosaamistamme ovat saniteettitilojen huollot ja nanoteknologiaan pohjautuvat Hohde Laatta -käsittelyt. 

Nanoteknologian avulla pystymme muokkaamaan pinnoista hylkiviä ilman, että ne muuttavat hengittävyyttään. Pintojen visuaaliset ominaisuudet eivät myöskään nanopinnoitteen myötä muutu. Käsittelyyn sisältyvien huolellisten huolto- ja puhdistustoimenpiteiden ansiosta palautamme toki tilaan sen alkuperäisen loiston ennen käsittelyä. Saniteettitilat ehostuvat käsittelyssämme hohtaviksi – alla muutama esimerkkikuva tekemistämme ehostuksista! 

Saavuttamamme puhtaustaso on vaivatonta pitää käsittelyn jälkeen yllä, sillä lika ei pääse pinttymään käsitellyille pinnoille. Käsittelyn myötä tila saa useita huolettomia käyttövuosia  lisää. 

Hohdepinnoituksen avulla myös kylpyhuoneiden kosteuskuorma kevenee. Käsitellyn tilan kosteuskuorma on jopa 50 % kevyempi käsittelemättömään verrattuna! 

Käynnissä on nyt kevätkampanja, jonka  ansiosta yhdessä yhtiönä tilatut nanopinnoitukset Hohdepinnoitukselta –15 %! Hohdepinnoitus sisältää alkukartoituksen, pesun ja puhdistuksen, sekä tarvittavat silikoni-, ja laattasaumojen vaihdot.

Piipahduksemme yhtiökokouksessanne ei sido teitä mihinkään, joten soita numeroon 044 243 3833 tai laita sähköpostia osoitteeseen jere.hedman@hohdepinnoitus.fi

Hohdepinnoituksella osakkaan kunnossapitovastuu vaivattomammaksi!

Osakkaana luultavasti tiedätkin, että asunto-osakelaissa määritellään, että osakkaan vastuulla on märkätilojen osalta vesieristeen yläpuoliset rakenteet. Käytännössä tämä tarkoittaa siis kaikkia silmin nähtäviä pintoja – niin laatta- ja silikonisaumoja kuin seinä-, laatta- ja kattopintoja. Hohdepinnoituksen avulla kunnossapitovastuun toteutuminen on huomattavasti vaivattomampaa, olitpa sitten asukas tai vuokraisäntä!

kunniossapitovastuu kylpyhuoneessa
Osakkaan vastuulle kuuluu esimerkiksi silikonisaumojen vaihto 3 -5 v vuoden välein, laattasaumojen ja pintojen puhtaanapito.

Sijoitusasunnossa Hohdepinnoitus tuo mielenrauhaa sijoittajalle ja suojaa kylpyhuoneelle. Lisäsuoja on erityisen paikallaan juuri sijoitusasunnossa, sillä vuokralaiselta ei voida periä korvauksia normaalin käytön aiheuttamasta kulumisesta. Hohdepinnoituksen avulla materiaalit pysyvät pidempään parempina ja kylpyhuoneen puhtaustasoa on merkittävästi vaivattomampi pitää yllä. Normaalin käytön aiheuttamaa kulumaa ei siis pääse samalla tavalla tulemaan. Kypyhuoneen elinkaarikin pitenee samalla. Hohdepinnoitus pitää siis kylpyhuoneestasi huolta vuokrauksenkin ajan. 

Soita meille ja hoidetaan kylpyhuoneesi hohtavan hyvään kuntoon. Nyt ja vuosiksi eteenpäin.
Uusimaa:
Jesper Eronen
044 243 8929
Varsinais-Suomi:
Jere Hedman
044 243 3833