Kodin pintojen puhtaanapito muuttuu haasteelliseksi kun pinnat alkavat kulua. Uudella siivoustekniikalla kodin kaakeli- ja kivipinnat pysyvät uudenveroisina pitkään – sisällä ja ulkona.

Siivouksessa nanoteknologian avulla pinnoista saadaan kestävämpiä ja helppohoitoisempia. Esimerkiksi uusi kivilattia tai kylpyhuoneen ja keittiön laatat saumoineen on hyvä käsitellä uutena. Tämä lisää merkittävästi pintojen kulutus- ja iskunkestävyyttä sekä ikää. Lisäksi se on ekologista ja siirtää remontin tarvetta vuosilla eteenpäin.

Käsittelyn jälkeen pinnat pysyvät puhtaina ja hygieenisinä jopa pelkällä vesipesulla. Kodin siivouksessa ei tarvita enää vahvoja kemiallisia puhdistusaineita eikä liiallista hankaamista. Käsittely saa laatat ja laattasaumat hylkimään vettä, likaa, kalkkia, bakteereita ja muita epäpuhtauksia. Käsittelyn ansiosta homemikrobit eivät saa enää kasvualustaa pinnoilla. Käsitelty tila kuivuu nopeammin vähentäen samalla kosteutta.

Luonnonkivimateriaali on haastava pitää puhtaana ja se tulisi käsitellä aina

Luonnonkiveä käytetään nykyrakentamisessa todella paljon. Materiaalina kivi on usein hyvin huokoista ja imee rasvat ja öljyt herkästi sisäänsä. Rasva- ja öljytahrojen puhdistaminen kivimateriaalista on usein todella haastavaa, joskus jopa mahdotonta ja kiveen saattaa silti jäädä rasvaläikkiä. Käsittely antaa kestävän suojan rasvoja ja öljyjä vastaan sisällä ja ulkona jopa vuosikymmeneksi. Käsiteltyjen pintojen puhtaanapito on huomattavasti helpompaa ja ne säilyvät uudenveroisina paljon pidempään. Lisäksi pintojen iskunkestävyys vahvistuu.

Raikkaampi ilme kylpyhuoneeseen parissa päivässä

Aluksi kylpyhuoneeseen tehdään kartoitus, jossa selvitetään tarve huoltotöille ja suojapinnoitukselle. Kartoitus sisältää myös pintakosteusmittauksen. Kun tarjous on hyväksytty, työ alkaa monivaihepuhdistuksella. Usein kohteissa tehdään myös huoltotöitä, joita ovat esimerkiksi silikonisaumojen vaihto, laattasaumojen vaihto ja laattojen uudelleenkiinnitys. Tämän jälkeen huollettu ja puhdistettu pinta viimeistellään nanopinnoitteella, joka pidentää kylpyhuoneen ikää, tekee sen pinnoista tutkitusti hygieenisemmät ja vaivattomammat puhdistaa. Työ kestää kartoituksesta viimeistelyyn aina yhdestä päivästä kolmeen päivään.

Käsittelyn hintaan vaikuttavat esimerkiksi kylpyhuoneen ikä, epäpuhtauksien määrä, pinnoitettava materiaali, laattasaumojen uusiminen, silikonisaumojen vaihto, muut mahdolliset huoltotyöt ja pinnoitettavien neliöiden määrä. Kylpyhuoneen nanopinnoitus voidaan tehdä myös täysin uudelle kylpyhuoneelle, jolloin sen käyttöikä pitenee merkittävästi.

Hohdepinnoitus on ympäristöystävällinen ratkaisu, joka säästää puhtaanapitoon käytettyä aikaa ja vaivaa huomattavasti

Lue lisää aiheesta tai pyydä tarjous 

Kysy lisää