Kodin pintojen puhtaanapito vie reilusti aikaa ja muuttuu vielä haasteellisemmaksi kun pinnat alkavat kulua. Uudella siivoustekniikalla kodin kaakeli- ja kivipinnat pysyvät uudenveroisina pitkään ja vaivattomasti.

Nanoteknologian avulla pinnoista saadaan helppohoitoisempia ja kestävämpiä. Hohdepinnoitus saa laatat ja laattasaumat hylkimään vettä, likaa, kalkkia, bakteereita ja muita epäpuhtauksia, jolloin voimakkaalle mekaaniselle hankaamiselle voidaan sanoa hyvästit. Turun kaupungin ja Arkean kanssa tekemässä kokeilussa pystyimme vähentämään siivoukseen käytettyä aikaa 18 % ja samalla pintahygienia parani huomattavasti. Voit lukea lisää tästä. Siivouskertojen väliä voidaan Hohdepinnoituksen myötä pidentää ja kemikaalien käyttöä siivouksessa vähentää, sillä pinnat pysyvät tutkitusti puhtaina ja hygieenisinä jopa pelkällä vesipesulla. Hohdepinnoituksen ansiosta homemikrobit eivät saa enää kasvualustaa pinnoilla. Käsitelty tila myös kuivuu nopeammin vähentäen samalla kosteutta.

Hohdepinnoitus sopii uusille ja vanhoille pinnoille. Esimerkiksi kivilattia ja kylpyhuoneen sekä keittiön laatat saumoineen olisi hyvä käsitellä heti uutena. Käsittely lisää merkittävästi pintojen kulutus- ja iskunkestävyyttä sekä käyttöikää. Iäkkäämpiä pintoja voidaan käsittelyn avulla ehostaa ja remontin tarve siirtää jopa vuosilla eteenpäin.

 

Erityisesti luonnonkivimateriaali tulisi aina käsitellä

Luonnonkiveä käytetään nykyrakentamisessa todella paljon. Materiaalina kivi on kaunis, mutta usein myös hyvin huokoista ja imee täten rasvat ja öljyt herkästi sisäänsä. Rasva- ja öljytahrojen puhdistaminen kivimateriaalista on usein kovin haastavaa, joskus jopa mahdotonta. Kiveen saattaa puhdistamisesta huolimatta jäädä pysyviä rasvaläikkiä. 

Hohdepinnoitus antaa kestävän suojan rasvoja ja öljyjä vastaan sisällä ja ulkona jopa vuosikymmeneksi. Käsiteltyjen pintojen puhtaanapito on huomattavasti helpompaa ja ne säilyvät uudenveroisina paljon pidempään. Lisäksi pintojen iskunkestävyys vahvistuu.

Vaivattomuutta puhtaanapitoon vain parissa päivässä

Työmme kestää kartoituksesta viimeistelyyn aina yhdestä päivästä kolmeen päivään. Työn vaiheet etenevät seuraavasti:

  • Kylpyhuoneen alkukartoituksessa kartoitamme tarvittavat huoltotyöt ja suojapinnoitukset. Kartoitus sisältää myös pintakosteusmittauksen. 
  • Kun olet hyväksynyt tarjouksen, työmme alkaa monivaihepuhdistuksella. 
  • Usein teemme käsittelyn yhteydessä myös huoltotöitä, joita ovat esimerkiksi silikonisaumojen vaihto, laattasaumojen vaihto ja laattojen uudelleenkiinnitys. 
  • Lopuksi viimeistelemme huolletun ja puhdistetun pinnan nanopinnoitteella, joka pidentää kylpyhuoneen ikää, tekee pinnoista tutkitusti hygieenisemmät ja vaivattomammat puhdistaa.

Käsittelyn hintaan vaikuttavat esimerkiksi kylpyhuoneen ikä, epäpuhtauksien määrä, pinnoitettava materiaali, laattasaumojen uusiminen, silikonisaumojen vaihto, muut mahdolliset huoltotyöt ja pinnoitettavien neliöiden määrä.

Hohdepinnoitus on ympäristöystävällinen ratkaisu, joka säästää puhtaanapitoon käytettyä aikaa ja vaivaa huomattavasti

Lue lisää tai pyydä maksuton hinta-arvio tästä!