Mikä on Hohdepinnoitus?

Hohdepinnoitus on vuonna 2017 perustettu suomalainen yritys, joka tarjoaa saniteettitilojen puhtauden ja kunnossapidon ratkaisuja sekä testausmenetelmiä. Erikoisosaamistamme ovat saniteettitilojen huollot ja nanoteknologiaan pohjautuvat Hohde Laatta -käsittelyt. Olemme keskittyneet kehittämään ratkaisuja, jotka tekevät pintojen puhtaanapidosta helppoa ja lisäävät kosteuden kanssa kosketuksissa olevien tilojen käyttöikää.

Monipuolisen käsittelymme ansiosta voimme tarjota ratkaisuja erityyppisille pinnoille, kuten laatoille, kivelle, betonille ja lasille. Hohdepinnoituksen ammattitaito ja jatkuva kehitys- ja tutkimustyö takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen saniteettitilojen pintojen kunnossapidossa. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota käyttäjillemme palvelun, joka helpottaa päivittäistä elämää ja tekee kylpyhuoneiden ja muiden tilojen puhtaanapidosta vaivatonta.

Hohde Laatta -käsittelyt

Hohdepinnoituksen erikoisosaamista ovat Hohde Laatta -käsittelyt, jotka perustuvat nanoteknologiaan. Tämä innovatiivinen käsittelymenetelmä tekee pintojen puhtaanapidosta helppoa ja lisää kosteuden kanssa kosketuksissa olevien tilojen käyttöikää. Laatoille, kiville, betonille ja lasille suunnitellut Hohde Laatta -käsittelyt ovat erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan kylpyhuoneremontteihin ja muihin tiloihin.

Hohde Laatta -käsittelyt tarjoavat kiistattomia etuja verrattuna perinteisiin pinnoitusmenetelmiin. Ne suojaavat pintoja likaantumiselta ja epäpuhtauksilta, mikä helpottaa niiden puhtaanapitoa ja ylläpitoa. Lisäksi käsittely suojaa pintoja kosteudelta ja estää homeen ja bakteerien muodostumista. Tämä lisää tilojen hygieniatasoa ja tekee niistä turvallisempia käyttää. Hohde Laatta -käsittelyt tuovat myös uutta ilmettä tiloihin, sillä ne antavat pinnoille kiiltävän ja puhtaan vaikutelman.

Hohde Testi saniteettitilojen kuntotason tarkistukseen

Hohdepinnoitus tarjoaa myös yrityksille suunnatun Hohde Testi -palvelun, jonka avulla voi luotettavasti tarkistaa saniteettitilojen puhtauden ja kuntotason. Tämä kattava testausmenetelmä auttaa yrityksiä todentamaan ja ylläpitämään saniteettitilojen puhtaus- ja kuntotasoa. Hohde Testi havaitsee ja mittaa erilaisia mahdollisia ongelmia, kuten kosteusvaurioita, homeen muodostumista, likaantumista ja epäpuhtauksia. Testin avulla voidaan varmistaa, että tilat ovat turvallisia ja hygieenisiä sekä täyttävät terveysmääräykset ja standardit.

Kun käytät Hohdepinnoituksen Hohde Laatta -käsittelyä yhdessä Hohde Testin kanssa, saat kattavan palvelukokonaisuuden saniteettitilojen puhtauden ja kunnossapidon parantamiseen. Hohdepinnoituksen ammattilaisten avulla voit helposti todentaa, ylläpitää ja parantaa saniteettitilojesi kuntoa. Hyvin hoidetut saniteettitilat eivät ainoastaan tee vaikutusta vieraisiin ja asiakkaisiin, vaan ne myös lisäävät kiinteistön arvoa ja parantavat asumismukavuutta. Tutustu Hohdepinnoituksen palveluihin ja ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää ratkaisuistamme ja autamme sinua parantamaan kylpyhuoneesi ulkonäköä ja kuntoa.