Kylpyhuoneesta löytyy mustia pilkkuja saumoista, muutama haljennut laatta tai vuosien saatossa pinttynyttä likaa ja yhtäkkiä tila näyttääkin huomattavasti vanhemmalta kuin onkaan. Remontointi ei välttämättä silti ole tarpeen. Kylpyhuoneremontti on yleensä kodin kalleimpia remonttikohteita. Usein maallikko tekee remontin suhteen hätiköityjä päätöksiä ja remontti tehdään jopa vuosia liian aikaisin.

Mikäli kylpyhuone kaipaa ehostusta, mutta varsinaisia teknisiä tai rakenteellisia vikoja ei ole, kylpyhuoneremonttia voi siirtää vuosilla Hohdepinnoituksen avulla. Pinnoituksen jälkeen nuhjuinen kylpyhuone saa uuden elämän nopeasti ja kohtuuhintaan.

Hohdepinnoitus on tuonut markkinoille viime vuosina uudenlaisen tavan pidentää kylpyhuoneen käyttöikää. Hohdepinnoituksen avulla kylpyhuone voidaan ehostaa uutuuttaan hohtavaksi muutamassa päivässä ja samalla remontointia voidaan siirtää useilla vuosilla.

Mittava remontti kylpyhuoneessa saattaa maksaa 8 000 – 30 000 euroa, kun taas Hohdepinnoituksen hinta sijoittuu 800 euron ja 3 000 euron välimaastoon. 

Esimerkki:
Kylpyhuoneen Hohdepinnoituksen hinta: 1500 €
Kotitalousvähennyksen osuus: 562,50 €
Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen: 937,50 €

Raikkaampi ilme kylpyhuoneeseen vain parissa päivässä

Työmme kestää kartoituksesta viimeistelyyn aina yhdestä päivästä kolmeen päivään. Työn vaiheet etenevät seuraavasti:

  • Kylpyhuoneen alkukartoituksessa kartoitamme tarvittavat huoltotyöt ja suojapinnoitukset. Kartoitus sisältää myös pintakosteusmittauksen. 
  • Kun olet hyväksynyt tarjouksen, työmme alkaa monivaihepuhdistuksella. 
  • Usein teemme käsittelyn yhteydessä myös huoltotöitä, joita ovat esimerkiksi silikonisaumojen vaihto, laattasaumojen vaihto ja laattojen uudelleenkiinnitys. 
  • Lopuksi viimeistelemme huolletun ja puhdistetun pinnan nanopinnoitteella, joka pidentää kylpyhuoneen ikää, tekee pinnoista tutkitusti hygieenisemmät ja vaivattomammat puhdistaa. 

Käsittelyn hintaan vaikuttavat esimerkiksi kylpyhuoneen ikä, epäpuhtauksien määrä, pinnoitettava materiaali, laattasaumojen uusiminen, silikonisaumojen vaihto, muut mahdolliset huoltotyöt ja pinnoitettavien neliöiden määrä. Kylpyhuoneen nanopinnoitus voidaan tehdä myös täysin uudelle kylpyhuoneelle, jolloin sen käyttöikä pitenee merkittävästi. 

Pyydä maksuton hinta-arvio tästä!

 

Turvallinen ja innovatiivinen Hohdepinnoitus

Hohdepinnoitus saa laatat ja laattasaumat hylkimään vettä, likaa, kalkkia, bakteereita ja muita epäpuhtauksia jopa vuosikymmenen ajan. Käsittelyn ansiosta homemikrobit eivät saa enää kasvualustaa pinnoilla ja pinnat pysyvät hygieenisinä jopa pelkällä vesipesulla. Käsittelyn myötä kylpyhuoneen puhtaanapito on huomattavasti vaivattomampaa ja voit vähentää kemikaalien käyttöä kylpyhuoneen siivoamisessa. Käsitelty tila myös kuivuu reilusti nopeammin ja vähentää samalla kosteuskuormaa. 

Lue lisää tai pyydä ilmainen hinta-arvio ja pintakosteusmittaus omalle kylpyhuoneellesi.