Harva tietää, että vain pieni osa kylpyhuoneremonteista tehdään varsinaisen rakenteellisen tai teknisen vian takia. Pinnoituksen jälkeen nuhjuinen kylpyhuone saa kohtuuhintaan uuden elämän.

Kylpyhuoneremontti on yleensä kodin kalleimpia remonttikohteita. Usein maallikko tekee sen suhteen kuitenkin hätiköityjä päätöksiä ja aloittaa remontin vuosia liian aikaisin. Yleensä kylpyhuoneesta löytyy mustia pilkkuja saumoista, muutama haljennut laatta tai vuosien saatossa pinttynyttä likaa, joka saa tilan näyttämään vanhemmalta kuin onkaan. Kaikki on kuitenkin kohtuuhintaan korjattavissa. Hohdepinnoitus on tuonut markkinoille viime vuosina uudenlaisen tavan pidentää kylpyhuoneen käyttöikää. Se mullistaa kylpyhuoneremonttien aloittamisaikataulut. Kun remontti maksaisi 8 000 – 30 000 euroa, Hohdepinnoituksen hinta sijoittuu sen sijaan 800 euron ja 3 000 euron välimaastoon.

Raikkaampi ilme kylpyhuoneeseen vain parissa päivässä

Kylpyhuoneeseen tehdään ensin kartoitus tarvittaville huoltotöille ja suojapinnoituksille. Kartoitus sisältää myös pintakosteusmittauksen. Kun tarjous on hyväksytty, työ alkaa monivaihepuhdistuksella. Usein kohteissa tehdään myös huoltotöitä esimerkiksi silikonisaumojen vaihto, laattasaumojen vaihto ja laattojen uudelleenkiinnitys. Tämän jälkeen huollettu ja puhdistettu pinta viimeistellään nanopinnoitteella, joka pidentää kylpyhuoneen ikää, tekee sen pinnoista tutkitusti hygieenisemmät ja vaivattomammat puhdistaa. Työ kestää kartoituksesta viimeistelyyn aina yhdestä päivästä kolmeen päivään.

Käsittelyn hintaan vaikuttavat esimerkiksi kylpyhuoneen ikä, epäpuhtauksien määrä, pinnoitettava materiaali, laattasaumojen uusiminen, silikonisaumojen vaihto, muut mahdolliset huoltotyöt ja pinnoitettavien neliöiden määrä. Kylpyhuoneen nanopinnoitus voidaan tehdä myös täysin uudelle kylpyhuoneelle, jolloin sen käyttöikä pitenee merkittävästi.

Kosteusvaurioita pystyy ennaltaehkäisemään

Yksi yleisimmistä huolenaiheista kylpyhuoneiden suhteen on kosteusvaurio. Vedeneriste ja silikonisaumat suojaavat kylpyhuoneen rakenteita kosteudelta. Kosteusvaurio saattaa kuitenkin olla vakava asia, joka voi aiheuttaa vaaraa myös terveydelle ja sisäilman laadulle. Tämän vuoksi kylpyhuoneen kunto ja kosteus kannattaa tarkistaa aika ajoin, sekä pitää huolta, että silikonit ja laattasaumat ovat kunnossa.

Esimerkki:
Kylpyhuoneen Hohdepinnoituksen hinta: 1500€
Kotitalousvähennyksen osuus: 562,50€
Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen: 937,50€

Lue lisää tai pyydä ilmainen hinta-arvio ja pintakosteusmittaus omalle kylpyhuoneellesi.

Kysy lisää