Onko mökki sinulle paikka rentoutua vai paikka puuhastella? Olit sitten kumman tahansa vaihtoehdon kannalla, voimme veikata, että et todennäköisesti kuitenkaan odota mökkeilyltä kylpyhuoneen saumojen jynssäämistä hammasharjalla, lasipintoihin ikiajoiksi pinttyneiden kalkkitahrojen hinkkaamista tai muutakaan kuuraamista ja puunaamista kylpyhuoneessa. 

Keskity siis mieluummin vaikkapa puutarhan kitkemiseen, riippukeinussa makoiluun, veneilyyn, onkimiseen, grillaamiseen tai mihin vain sellaiseen, mikä tekee mökkeilystä mökkeilyn arvoista. Jätä kylpyhuoneen ja saunan huolto meille. Tässä postauksessa kerromme, kuinka Hohdepinnoitus tekee mökkeilystä mukavampaa ja miksi Hohdepinnoitus kannattaa kutsua vieraaksi mökille. 

Ps. Olemme siitäkin mukavia mökkivieraita, että viivymme aina mahdollisimman vähän aikaa luonasi – emme siis jää asumaan koko kesäksi. Yleensä saamme työn hoidetuksi parissa päivässä. Ja aina avaimet käteen -periaatteella.

 


Laattapinnat vaivattomiksi

Hohdepinnoituksella voidaan käsitellä käytännössä kaikki kodin ja mökin laattapinnat – esimerkiksi siis keittiön välitilan, kylpyhuoneen, pesutilojen, saunan, kodinhoitohuoneen ja eteisen laattapinnat. Käsittelyn myötä alkuperäinen loisto saadaan palaamaan nuhjuiseksikin päässeeseen tilaan. Lisää ennen ja jälkeen -kuvapareja näet täältä.

 Käsittelyn myötä laattapinnat ovat hylkiviä, jonka myötä ne siis kirjaimellisesti hylkivät niin likaa, bakteereita, vettä, öljyjä kuin homeita. Sen lisäksi, että hylkivä pinta on antibakteerinen, se on myös äärimmäisen helppo pitää puhtaana. Ja sekös on mökillä suotavaa! Käsitellyt pinnat pysyvät todistetusti puhtaina pelkällä vedellä ja mikrokuituliinalla. Säästyt kaikenlaiselta jynssäämiseltä, puunaamiselta ja hinkkaamiselta.

Hohdepinnoitus säästää aikaa ja vaivaa, jolloin mökillä jää enemmän aikaa niihin oikeasti kivoihin juttuihin.

 

Leppoisat löylyt uusin lautein!

Sauna on mökin sydän. Sen vuoksi uudet lauteet lisäävät mökin viihtyisyyttä kauttaaltaan. Hohde Design tuo antibakteeriset, tyylikkäät ja helppohoitoiset pinnat saunaan. Käsittely lisää puupintojen kestävyyttä vuosien ajan, antaa niille lisää käyttöikää ja mahdollistaa ympäristöystävällisen siivoamisen. Voit siivota pelkällä vedellä myös saunassa.

Parasta tietysti on ero entiseen – vältyt perusteelliselta saunaremontilta ja saat kustannustehokkaasti kuin uuden saunan. Hohde Designin uudistamaa saunaa kelpaa esitellä mökkinaapureillekin!

 

Tarjoamme kolme erilaista pakettia saunan ehostusta ja huoltoa varten: 

Design Sauna Basic – paketti sisältää tervaleppälaudesetin, joka on pinnoitettu valmiiksi Hohepinnoitteella. 

Design Sauna Custom – pakettimme sisältää laudesetin lisäksi puusepän käynnin, jolloin lauteiden uusinnan toteutus suunnitellaan yhdessä. Custom -paketissa lauteiden materiaalivaihtoehtoja on kaksi: tervaleppä ja lämpökäsitelty haapa. 

Design Sauna Deluxe -paketti täyttää vaativimmankin löylyttelijän vaatimukset – edellisten lisäksi se sisältää Harvian kiukaan (jonka saa valita kahdesta vaihtoehdosta) ja kuuden led-valon sarjan lauteiden selkänojaan.

Kun haluat makoisammat ja katseenkestävät löylyt, kutsu meidät saunaan!

Voit lukea lisää Hohde Design -kokonaisuudesta tästä!

 

Leppoisaa mökkikesää! Ole rohkeasti yhteydessä, kun jynssääminen alkaa kyllästyttää:

Pyydä hinta-arvio