Olemme kertoneet Hohdepinnoituskäsittelyn palauttavan uutuuden hohteen vanhaankin kylpyhuoneeseen, puhuneet sen tekevän siivoamisesta varsin vaivatonta ja luvanneet käsittelyn myötä pinnoille vuosia kestävän suojan. Tässä postauksessa avaamme lupauksiamme konkreettisesti kuvien avulla – tämän kaiken Hohdepinnoitus tekee!

Kustannustehokas ehostus

Hohdepinnoituksen avulla näkyvimmät muutokset saadaan aikaan erityisesti silloin, kun käsiteltävä tila on jo hieman iäkkäämpi. Vanhakin tila nuortuu silmissä käsittelyn myötä ja palaa aiempaan loistoonsa. 

Hohdepinnoituskäsittely ei itsessään muuta pintojen väriominaisuuksia tai ulkonäköä muutoinkaan. Vaikuttava ennen-jälkeen -efekti johtuu siitä, että ennen käsittelyä teemme perusteelliset puhdistustyöt ja huolelliset pohjatyöt sekä mekaanisesti että koneellisesti. Käsittelyn tarkoituksena on siis löytää kylpyhuoneen alkuperäinen loisto ja taltioida se Hohdepinnoituksen avulla niin, että se saadaan säilymään pinnoilla vaivattomasti ja pitkään. Tästä syystä uusia kylpyhuoneita käsiteltäessä ulkonäöllistä eroa ei juurikaan ole, vaan näissä tapauksissa vaikutukset näkyvät parhaiten pintojen uusissa ominaisuuksissa.

Paikkailemme tarvittaessa käsittelyn yhteydessä ajan aiheuttamia kolhuja ja kulumia, eli esimerkiksi kylpyhuoneen puolella vaihdamme laattasaumoja, uusimme silikonisaumoja ja kiinnitämme laattoja uudelleen. 

Asiakkaamme ovat monesti ennen käsittelyä pohtineet kylpyhuoneremonttiin ryhtymistä, mutta antaneet ehostukselle mahdollisuuden. Olemme saaneet kiitosta siitä, että Hohdepinnoituksen avulla tila on kokenut huiman kasvojenkohotuksen ja remonttia on voitu siirtää vuosilla eteenpäin. Monesti kylpyhuoneremontteja tehdäänkin aivan liian varhain, kun pelkällä ehostuksella voitaisiin päästä toivottuun lopputulokseen.

Hohde Design -palvelukokonaisuus huolehtii saunan muodonmuutoksesta. Puramme vanhat lauteet, huolehdimme niiden poisviemisestä ja asennamme tilalle uudet tervaleppälauteet. Uudet lauteet on valmiiksi pinnoitettu Hohdepinnoituksella, jonka vuoksi voit nauttia huolettomista löylyistä vuosia! Pinnoitamme myös uusia lauteita, joita emme ole itse asentaneet. Paneelien maalaus tai sävytys on mahdollista lauteiden vaihdon yhteydessä.

Suojaa vuosiksi

Hohdepinnoitus tarjoaa suojaa pinnoille kulumista, tahriintumista ja rapautumista vastaan niin sisällä kuin ulkonakin. 

Käsiteltyjen pintojen iskunkestävyys vahvistuu merkittävästi. Vaikka käsitelty pinta kestää kovaakin mekaanista kulutusta, puhtaanapitoon riittää varsin hellävaraiset toimenpiteet. Hohdepinnoitus sisältää myös suojan UV-säteilyä vastaan. 

Näistä syistä käsittely on aivan yhtä paikallaan upouusissa tiloissa, joiden uutuuden hohde halutaan säilyttää sellaisenaan mahdollisimman pitkään.

Erityisesti julkisissa kohteissa hyödyllinen ominaisuus on käsittelyn tarjoama pitkäkestoinen graffitisuoja, jonka ansiosta graffitien poistaminen käy käsitellyiltä pinnoilta huomattavasti helpommin.

Vaivatonta puhtaanapitoa

Hohdepinnoituksen ominaisuuksista eniten jokapäiväiseen arkeen vaikuttaa käsiteltyjen pintojen helppohoitoisuus. Hohdepinnoituskäsittelyn ehostavaa vaikutusta on helppoa pitää yllä hylkivän pinnan ansiosta. Käsittelyssä pinnoite muuttuu osaksi käsiteltävää materiaalia, jolloin pintajännite muuttuu niin alhaiseksi, ettei siihen imeydy tai jämähdä mitkään nesteet, rasvat, öljyt, bakteerit, kalkki tai muu lika. 

Tulet huomaamaan käytännön eron entiseen pintojen puhtaudessa suhteessa vaivannäköön – puhtaanapito käy nopeammin ja helpommin kuin ennen, mutta lopputulos on aiempaa parempi.

Jos haluat nähdä lisää ennen ja jälkeen -kuvia, suuntaa tästä galleriaamme. Hohdepinnoituksen hyödyt on pistetty kokeiluun Turun kaupungin ja Arkean kanssa yhdessä toteuttamassamme kokeilussa. Lisää kiistattomista hyödyistä voit lukea täältä!

Tutustu Hohde-Laatta -palvelukokonaisuudestamme, jonka avulla kylpyhuone ehostuu vaivatta. Kivipinnat sisällä ja ulkoa suojelet Hohde-Kivi -palvelumme avulla. Saunaan ja keittiöön Hohdepinnoituksen edut tuo Hohde Design.

Oletko valmis muuttumisleikkiin?
Ota yhteyttä saadaksesi ilmaisen hinta-arvion!