Hohde-Design

Tutkitusti parhaat ratkaisut asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin

Varmistamme palvelujemme ajantasaisuuden seuraamalla nanoteknologiaan liittyviä tutkimuksia jatkuvasti ja selvitämme itse testaamalla ja kokeilemalla erilaisten pinnoitusratkaisujen toimivuutta. Haluamme aina löytää asiakkaan erityistarpeisiinkin markkinoiden kestävimmät, turvallisimmat ja taloudellisimmat ratkaisut. Haluamme kehittää ratkaisujamme yhteistyössä myös asiakkaidemme kanssa.

Puupinnoille suojaa säävaihteluja ja tahraantumista vastaan

Vuoden 2019 aikana olemme etsineet parhaita ratkaisuja erilaisten puupintojen suojaamiseksi säävaihteluita, tahraantumista, mekaanista kulutusta ja jopa graffitia vastaan. Haluamme selvittää, miten nanoteknologiaa soveltaen puumateriaalien elinkaarta pystyttäisiin merkittävästi ja kustannustehokkaasti pidentämään. Olemme etsineet ratkaisuja materiaalien käyttökertoja lisäämällä tai käyttötarkoituksia monipuolistamalla.

Vastauksia olemme hakeneet yhdessä Solar Simulator Oy:n kanssa testaamalla kuinka hyvin eri pinnoitusratkaisut kestävät mekaanista kulutusta, uv-säteilyä, lämpöä ja pakkasta. Laboratoriosta saatuja tuloksia olemme voineet täydentää omilla kokeiluillamme. Olemme vertailleet nanopinnoitusratkaisujen toimivuutta, kun näytekappaleita on altistettu muun muassa vesiliukoiselle maalille, uretaaniroiskeille sekä märälle betonille.

Kokeilujemme ja laboratorion tutkimusten perusteella saadut tulokset ovat osoittautuneet nykyratkaisuja paremmiksi, jonka johdosta olemmekin siirtymässä puumateriaalien pinnoitusratkaisujen pilotointi-vaiheeseen.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme markkinoiden vaivattomin ja ekologisin ratkaisu parkettilattioiden, ulkoterassien, mökkilaitureiden, saunojen sekä muiden puupintojen käyttömukavuuden varmistamiseksi ja käyttöiän pidentämiseksi. Jatkamme tutkimus- ja kehittämistyötä jatkuvasti.

Innovatiivinen ja turvallinen
nanoteknologia

Nanoteknologisilla sovelluksilla tarkoitetaan käsittelyjä, joilla olemassa olevien pintamateriaalien ominaisuuksia saadaan muokattua halutun kaltaisiksi; esimerkiksi vettähylkiväksi ja antibakteeriseksi, mutta edelleen hengittäväksi.

Hohdepinnoituksessa käytetään poikkeuksetta auditoitujen valmistajien ISO-standardit täyttäviä tuotteita, mikä yhdessä avaimet käteen palvelun kanssa takaa laadukkaan ja Euroopan Komission asettaman tiedekomitean (SCENIHR) määritelmän mukaisen terveys- ja ympäristöriskittömän lopputuloksen.

Haluatko suojata pintamateriaalisi? Ota yhteyttä

Jätä meille yhteystietosi ja kerro hieman lisää kohteista, jotka haluat nanopinnoittaa. Olemme sinuun yheydessä!

Yhteydenotto

  • Tallennamme tietosi, jotta voimme tarjota pyytämääsi palvelua ja olla sinuun yhteydessä. Lue lisää tietojesi käsittelystä tietosuojaselosteestamme
Business Finland
Valtioneuvoston kanslia
Solar Simulator
Motiva