Hohde-Design

Nanopinnoituksella turvallisempaa asumista viihtyvyydestä tinkimättä

Hohde-design tuo terveydenhuollon parhaat käytänteet osaksi kotisi arkea sen kodikkuudesta tai tyylikkyydestä kuitenkaan tinkimättä.Yksi nanoteknologian yleistynein sovellusalue on käsiteltyjen pintojen antibakteeristen ominaisuuksien hyödyntäminen tartuntatautien torjumisessa.
Pinnoituksen käyttökohteita ovat:

 

  • Ovenkahvat
  • Vesihanat
  • Vetimet
  • Kodinkoneet

 

 

Kehitämme parhaillaan Business Finlandin tuella yhdessä Solar Simulator Oy:n kanssa entistä parempia ratkaisuja haastavimpiin kodin kohteisiin. Olemme mukana myös Turun kaupungin älykortteli-hankkeessa.

Innovatiivinen ja turvallinen
nanoteknologia

Nanoteknologisilla sovelluksilla tarkoitetaan käsittelyjä, joilla olemassa olevien pintamateriaalien ominaisuuksia saadaan muokattua halutun kaltaisiksi; esimerkiksi vettähylkiväksi ja antibakteeriseksi, mutta edelleen hengittäväksi.

Hohdepinnoituksessa käytetään poikkeuksetta auditoitujen valmistajien ISO-standardit täyttäviä tuotteita, mikä yhdessä avaimet käteen palvelun kanssa takaa laadukkaan ja Euroopan Komission asettaman tiedekomitean (SCENIHR) määritelmän mukaisen terveys- ja ympäristöriskittömän lopputuloksen.

HOHDE DESIGNIN ominaisuuksia:

likaahylkivä

Likaa hylkivä

Käsitelty pinta hylkii veden, öljyt ja useimmat alkoholit. Näin pinnat eivät pääse tahraantumaan tai likaantumaan.

Hygieenisyys

Hygieeninen

Antibakteerisuutensa ansiosta pinnat pysyvät raikkaan hajuisina.

ympäristöystävällinen

Ympäristöystävällinen

Käsiteltyjen pintojen puhtaanapitoon ei tarvitse käyttää ympäristölle haitallisia kemikaaleja. Käsittely antaa myös merkittävästi lisää käyttöikää, joka vähentää osaltaan purkujätteen syntymistä.

Business Finland
Valtioneuvoston kanslia
Solar Simulator
Motiva

Galleria