Hohde-Design

HELPPOHOITOISTA YLELLISYYTTÄ SAUNAAN

Mitäpä jos voisit nauttia löylyistä huoletta vielä monta vuotta ilman mittavaa saunaremonttia? Hohde Designin avulla se onnistuu! Puramme vanhat lauteet, huolehdimme niiden poisviemisestä ja asennamme tilalle uudet tervaleppälauteet. Asennuksesta vastaa Hohdepinnoituksen oma puuseppä. Uudet lauteet on valmiiksi pinnoitettu Hohdepinnoituksella, joka tarjoaa suojaa epäpuhtauksia vastaan ja auttaa lauteita kuivumaan nopeammin. Uudet lauteet pysyvät uudenveroisina ja puhtaina hyvin pienellä vaivalla ja kemikaalittomasti useita vuosia. Pinnoitamme myös uusia lauteita, joita emme ole itse asentaneet. Paneelien maalaus taisävytys on mahdollista lauteiden vaihdon yhteydessä.

Ota yhteyttä

HOHDE DESIGNIN ominaisuuksia:

KESTÄVÄ

Käsittely antaa saunan pinnoille suojan likaantumista ja kulumista vastaan vuosien ajan.

VAIHTOEHTO REMONTILLE

Nopea ja kustannustehokas vaihtoehto perusteelliselle saunaremontille. Käsittelyn myötä sauna hohtaa kuin uusi.

HELPPOHOITOINEN

Pienen pintajännitteen ansioista pinnat pysyvät puhtaina huomattavasti pienemmällä vaivalla.

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN

Käsiteltyjen pintojen puhtaanapito onnistuu ilman kemikaaleja. Käsittely lisää myös käyttöikää merkittävästi.

Remontti vai ehostus?

Jos saunan toiminnallisuudessa ja rakenteissa ei ole ongelmia, saunaa voidaan ehostaa Hohdepinnoituksella. Tämä on huomattavasti remonttia vaivattomampi, nopeampi ja kustannustehokkaampi tapa piristää saunan yleisilmettä.

Käytämme tasavärisiä, vaaleahkoja tervaleppälauteita, jotka tuovat saunaan valoa, tilan tuntua ja raikkautta. Siistit, uudet lauteet saavat saunan hohtamaan uutuuttaan ilman kokonaisvaltaista saunaremonttia. Remontista ei tarvitse käsittelyn jälkeen hetkeen huolehtiakaan, sillä käsittely suojaa pintoja likaantumiselta ja kulumiselta useita vuosia.

Hohde Design mahdollistaa huolettomat ja makoisat löylyt vuosiksi eteenpäin!

Ota yhteyttä

Käyttämämme laadukkaat tervaleppälauteet tulevat kotimaiselta Sauna Managerilta, jolla on pitkän linjan asiantuntemus saunan materiaalivalinnoista.

Lauteiden asennuksesta vastaa Hohdepinnoituksen oma ammattitaitoinen ja luotettava puuseppä. Asennus suoritetaan ensiluokkaista työnjälkeä vaalien.

Hohdepinnoitukselta saunan lasiovi pinnoitettuna ja
asennettuna 500 € (sis. alv)

Uusi, helppohoitoinen lasiovi saunaan

Hohdepinnoitukselta nyt saunan lasiovi pinnoitettuna ja asennettuna 500 € (sis. alv).

Saat kauttamme saunan oven avaimet käteen -palveluna. Käsittelemme oven valmiiksi Hohdepinnoituksella, kuljetamme sen luoksesi ja asennamme sen paikalleen. Hohdepinnoitus ennaltaehkäisee kalkin pinttymistä saunan lasioveen ja käsittelyn jälkeen kalkki pysyy poissa ilman kemikaaleja ja voimakasta mekaanista hankaamista useita vuosia. 

Ota yhteyttä

Tervaleppä – kirkas lasi

Vihtan LÖYLY-saunanovi on klassisen tyylikäs ovi ja se sopii täydellisesti skandinaaviseen tyyliin. Kirkas versio tuo saunatiloihin valoisuutta ja tilan tuntua. LÖYLY-saunanovi valmistetaan 8 mm karkaistusta lasista. Hohdepinnoituksella käsitely lasi on materiaalina helppohoitoinen – puhtaanapito hoituu pelkällä vesipesulla. Ovessa vakiona tervalepästä valmistettu nuppivedin.

Tervaleppä – tumma lasi

Vihtan LÖYLY-saunanovi tummennetulla lasilla luo tunnelmaa ja sopii mainiosti skandinaaviseen tyyliin. LÖYLY-saunanovi valmistetaan 8 mm karkaistusta lasista. Hohdepinnoituksella käsitely lasi on materiaalina helppohoitoinen – puhtaanapito hoituu pelkällä vesipesulla. Ovessa vakiona tervalepästä valmistettu nuppivedin.

Helppohoitoista ylellisyyttä ? Ota yhteyttä!

Jätä meille yhteystietosi ja kerro hieman lisää kohteista, jotka haluat nanopinnoittaa. Olemme sinuun yheydessä!


Hohde Design helpottaa myös keittiössä

Hohdepinnoitus tekee myös kokkaamisesta mukavampaa. Keittiössä Hohdepinnoituksella voidaan käsitellä esimerkiksi liesi, pesuallas, jääkaappi/pakastin ja keittiön hana. Käsittelyn myötä pinnat pysyvät hygieenisenä jopa pelkällä vesipesulla, eikä pintojen puhtaanapito vaadi enää voimakasta hankaamista. Puunaamisen sijaan voit siis keskittyä keittiössä olennaiseen – ruuanlaittoon.

LIESI

Hohdepinnoituksen myötä ruuantähteet ja rasvaroiskeet eivät pinty ja lieden puhtaanapito on huomattavasti helpompaa.

PESUALLAS

Hohdepinnoitus pitää pesualtaan hygieenisenä ja puhtaana ilman suurta vaivannäköä, sillä tahrat eivät enää pääse pinttymään altaaseen.

JÄÄKAAPPI/PAKASTIN

Käsittelyn myötä jääkaapin tai pakastimen oven ja kahvojen sormenjäljet ja muut epäpuhtaudet lähtevät vaivatta pelkällä vedellä.

HANA

Pesuaineroiskeiden ja kalkkisaostumien jynssäys jää historiaan, kun hana pinnoitetaan Hohdepinnoituksella.

Innovatiivinen ja turvallinen
Nanoteknologia

Nanoteknologisilla sovelluksilla tarkoitetaan käsittelyjä, joilla olemassa olevien pintamateriaalien ominaisuuksia saadaan muokattua halutun kaltaisiksi; esimerkiksi vettähylkiväksi ja antibakteeriseksi, mutta edelleen hengittäväksi.

Hohdepinnoituksessa käytetään poikkeuksetta auditoitujen valmistajien ISO-standardit täyttäviä tuotteita, mikä yhdessä avaimet käteen palvelun kanssa takaa laadukkaan ja Euroopan Komission asettaman tiedekomitean (SCENIHR) määritelmän mukaisen terveys- ja ympäristöriskittömän lopputuloksen.

Business Finland
Valtioneuvoston kanslia
Solar Simulator
Motiva