Eikö kylpyhuoneen värimaailma miellytä? Oletko pohtinut laattojen maalaamista uuden värisiksi kaakelimaalin avulla? Laattojen maalaaminen kaakelimaalin avulla saattaa kuulostaa houkuttavalta ja edulliselta vaihtoehdolta verrattuna laattojen uusimiseen. Maalaamista kannattaa kuitenkin vielä harkita.

Lue alta miksi suosittelemme Hohdepinnoitusta kaakelimaalin sijaan!

Soveltuuko kaakelimaali kylpyhuoneeseen?

Markkinoilta löytyy varsin vähän tuotteita, joiden avulla kylpyhuoneen kaakelien väriä voisi siististi muuttaa ja joka kestäisi pitkään kauniina. Kaakelimaali ei ole sopiva tuote etenkään kylpyhuoneeseen, sillä se kuluu ja halkeilee märkätiloissa. Etenkin märkätilojen lattiapinnoilta kaakelimaali kuluu todella nopeasti pois. Kulunut maalipinta on tyypillisesti jopa lähtötilannetta epäsiistimmän näköinen, jolloin laatat usein joudutaan lopulta vaihtamaan uusiin joka tapauksessa. Vaikka maalaus vaikuttaa helpolta ja edulliselta vaihtoehdolta, siitä voi tulla yllättävän kallista, jos kylpyhuone joudutaan sittenkin remontoimaan.

Kaakelimaalia voi huolettomammin käyttää kuivatiloissa, sillä siellä se pysyy paremmin. Kaakelimaali sopii siis käytettäväksi esimerkiksi keittiön välitilan ja wc:n seinien kaakeleihin. Lattialle kaakelimaalia ei suositella, sillä laatan pinta on usein kovalla kulutuksella, jolloin maali saattaa lohkeilla ja kuluu myös nopeasti pois.

Vaihtoehto kaakelimaalille

Mikäli haikailet kylpyhuoneesi ehostuksen perään, mutta tulit toisiin ajatuksiin kaakelimaalin kanssa, harkitse Hohdepinnoitusta! Hohdepinnoitus piristää kylpyhuoneen yleisilmettä, jonka lisäksi se myös tekee pinnoista tutkitusti hygieenisempiä ja siivoamisesta vaivattomampaa.

Hohdepinnoituksen yhteydessä teemme perusteelliset puhdistus- ja huoltotoimenpiteet, joiden avulla pystymme palauttamaan vanhaankin kylpyhuoneeseen hohtavan puhtaat pinnat. Tarvittaessa kylpyhuoneen kuluneet tai kulahtaneet lattasaumat ja silikonisaumat uusitaan – kylpyhuone nuortuu huollon myötä useita vuosia!

Tsekkaa tekemiämme muodonmuutoksia alta:

Hohtavan puhtauden saavutettuamme teemme pinnoille vielä nanopinnoituksen. Käsittelyn myötä pystymme ikäänkuin säilömään saavutetun puhtaustason pintaan. Hohdepinnoitus ei kuitenkaan muuta pinnan hengittävyyttä, eli kosteusvahinkoja ei tarvitse pelätä. Itseasiassa päin vastoin. Hohdepinnoituksen avulla tilan kosteuskuormakin kevenee jopa 50 %! Käsittelyn myötä pinnat hylkivät veden lisäksi myös epäpuhtauksia, jonka ansiosta sinä siivoat jatkossa varsin vaivattomasti. Pelkkä vesi ja pehmeä työväline riittävät pitkälle. Lue lisää kylpyhuoneen nanopinnoituksesta täältä.

Hohdepinnoituksen kanssa pääset kaakelimaalaustakin helpommalla – riittää kun täytät oheisen lomakkeen ja avaat meille oven: