Kylpyhuoneen kaakelimaalaus

Eikö kylpyhuoneen värimaailma miellytä? Oletko pohtinut laattojen maalaamista uuden värisiksi kaakelimaalin avulla? Laattojen maalaaminen kaakelimaalin avulla saattaa kuulostaa houkuttavalta ja edulliselta vaihtoehdolta verrattuna laattojen uusimiseen. Maalaamista kannattaa kuitenkin vielä harkita. Markkinoilta löytyy todella vähän tuotteita, joiden avulla kylpyhuoneen kaakelien väriä voisi siististi muuttaa ja joka kestäisi pitkään kauniina. Kaakelimaali ei varsinkaan ole sopiva tuote kylpyhuoneeseen, sillä se kuluu ja halkeilee märkätiloista. Etenkin märkitlojen lattioista kaakelimaali kuluu todella nopeasti pois. Kulunut maalipinta ei ole siistin näköinen, jolloin laatat usein joudutaan lopulta vaihtamaan uusiin tai tekemään mahdollisesti maalaus uudelleen. Vaikka maalaus vaikuttaa helpolta ja edulliselta vaihtoehdolta, siitä voi tulla yllättävän kallista, jos kylpyhuone joudutaan sittenkin remontoimaan.

Mihin kaakelimaalia voi käyttää?

Kaakelimaalia voi kuitenkin huolettomammin käyttää kuivatiloissa, sillä siellä se pysyy paremmin. Kaakelimaali sopii käytettäväksi esimerkiksi keittiön välitilan ja wc:n seinien kaakeleihin. Lattialle kaakelimaalia ei suositella, sillä laatan pinta on usein kovalla kulutuksella, jolloin maali saattaa lohkeilla ja kuluu myös nopeasti pois.

Nanopinnoituksella uutta ilmettä kylpyhuoneeseen

Kylpyhuoneelle voi saada paremman yleisilmeen myös perusteellisen puhdistuksen ja nanopinnoituksen avulla. Tarvittaessa kylpyhuoneen kuluneet tai kulahtaneet lattasaumat ja silikonisaumat voidaan myös uusia, mikä antaa kylpyhuoneeseen myös uutta ilmettä. Puhdistuksen avulla pinnat saadaan loistamaan lähes uudenveroisina, jonka jälkeen voidaan pinnalle tehdä nanopinnoitus, jolloin lähes uudenveroinen puhdistettu pinta saadaan säilymään pidempään. Lisäksi pinnat hylkivät vettä ja muita epäpuhtauksia, jonka ansiosta siivous helpottuu huomattavasti ja tila pysyy siistinä pitkään.

Lue lisää kylpyhuoneen nanopinnoituksesta

Tilaa ilmainen hinta-arvio nanopinnoitusratkaisuistamme

Kysy lisää