Hohde-Laatta

Nanopinnoituskäsittelyt ja huollot laatoitetuille tiloille iästä riippumatta

Kättelyikoni

Parempaa asiakaskokemusta ja tyytyväisyyttä

 

Hohde Laatta -käsittelyn jälkeen yrityksenne saniteettitilojen puhtaanapito on vaivatonta, lisäten tilojen viihtyisyyttä ja arvoa puhtaustason myötä.

Sininen pallo, jossa kuva kellosta

Nopeasti valmista

 

Toteutamme yrityksenne saniteettitilojen pinnoituksen ilman suuria käyttökatkoja. Jopa 1- 3 päivässä.

Sininen pallo, jonka sisällä on kuva rahapussista

Kustannustehokas valinta

 

Hohde Laatta -käsittelyllä syntyy kulutusta ja käyttöä kestävä pinta, jolla siirrätte yhtiön isommat saniteettitilojen remontit tulevaisuuteen.

Me Hohteella olemme sinua varten, kun kohtaat yleisimpiä laatoitettujen tilojen puhtaana- ja kunnossapitoon liittyviä haasteita. Hohde Laatta auttaa pitämään kaakelit ja saumat uudenveroisina ja puhtaina. Hohde Laatta -käsittely saa laatat ja laattasaumat hylkimään vettä, likaa, kalkkia, bakteereita ja muita epäpuhtauksia. Käsittelyn ansiosta homemikrobit eivät saa enää kasvualustaa pinnoilla, ja pinnat pysyvät hygieenisinä jopa pelkällä vesipesulla. Käsitelty tila kuivuu huomattavasti nopeammin ja vähentää samalla kosteuskuormaa. Ennen käsittelyä teemme perusteelliset puhdistus- ja pohjatyöt mekaanisesti sekä koneellisesti. Teemme kohteessa myös tarvittavat huoltotyöt, mm. laattasaumojen vaihtoa, silikonisaumojen uusimista ja laattojen uudelleenkiinnityksiä. Hohde Laatta on suosituin palvelumme.


Hohde Laatan käsittelyyn kuuluu myös:

Altaat, keittiötasot, vesihanat, wc-istuimet, peilit, lasiovet, lasiseinät ja suihkukaapit

HOHDE LAATAN ominaisuuksia:

Itsestäänpuhdistuva

Helppohoitoinen

Käsitellyt laatat ja laattasaumat hylkivät likaa ja puhtaanapito on näin vaivatonta ja helppoa, jopa pelkällä vesipesulla. Siivoukseen ei tarvitse käyttää kovia harjoja, mekaanista hankaamista tai vahvoja kemikaaleja.

Hengittävyys

Hengittävä

Vaikka käsitelty pinta hylkii vettä, öljyä ja rasvaa, se säilyttää silti hengittävyytensä.

Hygieeninen

Hygieeninen

Käsittely estää lian, kalkin ja rasvan tarttumisen laattoihin ja laattasaumoihin pitäen ne puhtaina. Pinnat pysyvät raikkaina ja hygieenisinä, koska bakteerit ja mikrobit eivät saa kasvualustaa käsitellyllä pinnalla.

ympäristöystävällinen

Ympäristö­ystävällinen

Käsiteltyjen pintojen puhtaanapitoon ei tarvitse käyttää ympäristölle haitallisia kemikaaleja. Käsittely antaa myös merkittävästi lisää käyttöikää, joka vähentää osaltaan purkujätteen syntymistä.

Kaipaako laatoituksesi uutta hohtoa? Ota yhteyttä

Jätä meille yhteystietosi ja kerro hieman lisää kohteesta, jonka haluat pinnoittaa. Olemme sinuun yhteydessä!


Näin suoritamme Hohde-laatta -käsittelyn

Asiakkaidemme arvosteluja

Hohdepinnoituksen saama positiivinen arvostelu Facebookissa

“Erittäin ystävällinen, ammattitaitoinen ja joustava henkilökunta. Heidän kanssaan oli rentoa ja mutkatonta asioida heti alkukartoituksesta lähtien. Kylpyhuone näyttää kuin uudelta ja puhtaanapito on aiempaa huomattavasti helpompaa”

“Olen tyytyväinen tehtyyn pinnoitukseen. Kaikki aikataulut piti hyvin paikkansa, asiakaspalvelu oli oikein miellyttävää. Joten kiitos kaikille”

“Kylppäri hohtaa kuin uutena! Ei enää ikinä saumojen hinkuttamista, ollaan oikein tyytyväisiä. Iloisia ja reippaita työntekijöitä. Suosittelen!”

Innovatiivinen ja turvallinen
Nanoteknologia

Nanoteknologisilla sovelluksilla tarkoitetaan käsittelyjä, joilla olemassa olevien pintamateriaalien ominaisuuksia saadaan muokattua halutun kaltaisiksi; esimerkiksi vettähylkiväksi ja antibakteeriseksi, mutta edelleen hengittäväksi.

Hohdepinnoituksessa käytetään poikkeuksetta auditoitujen valmistajien ISO-standardit täyttäviä tuotteita, mikä yhdessä avaimet käteen palvelun kanssa takaa laadukkaan ja Euroopan Komission asettaman tiedekomitean (SCENIHR) määritelmän mukaisen terveys- ja ympäristöriskittömän lopputuloksen.

Asiakkaitamme

Maskun kunta
Sport Garden
Hanihalli
Hotelli ravintola Martinhovi
Raision kaupunki
Neste
Veritas stadion
Kaarina